Jättirinnat eivät riittäneet: Lentoemäntä Martinan yhä tummeneva ihonväri hätkähdyttää – naisen pöyristyttävä julistus nosti someraivon - Viihde - Ilta-Sanomat

Jättirinnat eivät riittäneet: Lentoemäntä Martinan yhä tummeneva ihonväri hätkähdyttää – naisen pöyristyttävä julistus nosti someraivon

Erilaisiin kauneusoperaatioihin jättisummia käyttänyt lentoemäntä julistaa nyt olevansa musta nainen.

17.7.2017 23:08

Saksalainen lentoemäntä Martina, 28, on hätkähdyttänyt ulkomuodollaan sekä muodonmuutoksellaan jo aiemminkin. Hän on muokannut ulkonäköään viiden vuoden ajan ja käyttänyt erilaisiin kauneusoperaatioihin noin 59 000 euroa.

Nainen on tehnyt itselleen äärimmäisen muodonmuutoksen ottamalla itseensä rusketuspistoksia ja suurentamalla rintansa hyvin suuriksi. Omien sanojensa mukaan Martinalla on tällä hetkellä Euroopan suurimmat rinnat.

Saksalainen lentoemäntä Martina halusi aluksi ruskean ihon. Vielä maaliskuussa hänen hiuksensa olivat hyvin vaaleat.

Martinan pysäyttävän tumma iho on puolestaan peräisin rusketuspistoksista. Martina tuli julkisuuteen huhtikuussa ja kertoi tuolloin ottaneensa kolme ihon melaniinia lisäävää pistosta ja turvautuneensa säännölliseen solariumiin kotonaan.

– Yhdeksän viikkoa sitten minulle laitettiin kolme rusketuspistosta. En odottanut, että muuttuisin näin tummaksi, mutta se toimi todella hyvin. Rakastan sitä ja haluan todella viedä sen äärimmäisyyksiin.

Naisen toive on toteutunut, sillä hän näyttää jatkuvasti ruskeammalta. Facebook-sivullaan julkaisemissa tuoreissa kuvissa ja videolla Martina esittelee nyt uusia hiuksiaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän on värjännyt aiemmin hyvin vaaleat hiuksensa mustiksi ja hankkinut niihin lisää pituutta ja tuuheutta afrikkalaisilla, kiharoilla hiuslisäkkeillä.

– Olen ottanut seuraavan askeleen muutoksessani mustaksi naiseksi. On mahtavaa tulla koko ajan enemmän mustaksi. Seuraavaksi suuntaan konsultaatioihin suuremmasta takapuolesta sekä afrikkalaisista kasvonpiireistä, Martina iloitsee Facebookissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Martina julistaa useassa Facebook-päivityksessään olevansa siis tätä nykyä ”musta nainen”. Erityisesti viimeisin video, jolla nainen hehkuttaa asiaa, on kerännyt runsaasti raivostuneita kommentteja. Ihmiset eivät pidä Martinaa oikeasti tummaihoisena.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Martina on vastannut vihaisiin kommentteihin.

– Tein muodonmuutoksen oikeaksi mustaksi naiseksi! Tämä on fakta! Tein tämän muutoksen tammikuussa ja nyt olen oikea musta nainen. En eroa mitenkään naisista, jotka ovat syntyjään tummaihoisia.

Martina kuvattuna ennen ottamiaan rusketuspistoksia.

Kesäkuussa Martina kertoi Botched-tosi-tv-ohjelmassa haluavansa takamuksestaan yhtä muhkean kuin rinnoistaan.

– Minulla on Euroopan suurimmat rinnat, mutta myös peppuni pitää sopia rintoihini, Martina kertoi lääkäreille Paul Nassifille ja Terry Dubrow’lle.

Saksalaisnainen näytti tältä ennen valtavia kauneusoperaatioitaan.

Martinan rinnat on suurennettu kokoon 70S suolaliuoksen avulla. Hän haluaisikin suurentaa takamuksensa samalla tekniikalla, vaikka se on lääkäreiden mielestä huono idea.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?