David Hasselhoff täyttää 65 vuotta – muistatko nämä tempaukset? Käsittämätön kännikoomavideo ja tökerö ele Dianan muistotilaisuudessa

rac

Julkaistu:

syntymäpäivä
Baywatchin muskelimies ja Ritari Ässä täyttää tänään 65 vuotta.
Legendaarisena Ritari Ässänä 1980-luvulla maineeseen noussut David Hasselhoff juhlii tänään syntymäpäiviään. 65 vuotta täyttävä näyttelijä muistetaan erityisesti Baywatchin lihaksikkaana rantapelastajana.

Video: Ilta-Sanomien toimittaja Taneli Topelius tapasi David Hasselhoffin vuonna 2015. Videolla Hasselhoff muistelee vierailuaan Lapissa.

Muistatko vielä nämä värikästä elämää eläneen Hoffin edesottamukset vuosien varrelta?

Saippuasarjasta Ritari Ässään

Ennen Ritari Ässää Hasselhoff nähtiin saippuasarjassa Tunteita ja tuoksuja. Hän esitti tohtori Snapper Fosteria kuuden vuoden ajan. Ura saippuasarjassa päättyi, kun hänet valittiin vuonna 1982 näyttelemään Michael Knightia.Himoitsi Pamelaa

Hasselhoff on paljastanut Life Stories -sarjassa vuonna 2011, ettei koskaan kaatanut Baywatch-aikojen vastanäyttelijäänsä Pamela Andersonia. Hän tunnusti himoinneensa Andersonia sarjan kuvausten aikana, mutta ei rohkaistunut tekemään aloitetta muiden miesten takia. Baywatchista tehtiin äskettäin elokuva, jossa myös Hasselhoff ja Anderson esiintyvät. Filmi sai ensi-iltansa kesäkuussa.


Kahdesti aviossa

Hasselhoff oli naimisissa näyttelijä Catherine Hicklandin kanssa vuosina 1984–1989. Erottuaan Hicklandista Hoff meni vielä samana vuonna naimisiin näyttelijä Pamela Bachin kanssa. Parille syntyi kaksi tytärtä, Taylor-Ann ja Hayley. 16 vuoden liitto päättyi vuonna 2006.

Uikkarikuvia muistotilaisuudessa

Hasselhoff osallistui 1998 prinsessa Dianan muistotilaisuuteen. IS uutisoi tällöin, että hän sekä lauloi prinsessan muistoksi, mutta myös jakoi esityksenä jälkeen muistotilaisuuden yleisölle valokuviaan, joissa Baywatchin tähti poseerasi simmareissaan. Naistenmiehenä tunnettu Hoff on myös väittänyt, että Diana halusi hypätä hänen kanssaan sänkyyn. IS uutisoi 2006, että hän väitti amerikkalaislehti Daily Starille, että prinsessan ja hänen välillään oli kipinöitä ensitapaamisesta lähtien. Hän kertoi kieltäytyneensä prinsessan tarjouksesta, sillä hänellä oli vaimo.Kännikoomavideo

Tytär Taylor-Ann kuvasi isäänsä, joka makasi sammumispisteessä hotellin kylpyhuoneen lattialla vuonna 2007. Videolla lähes tajuton ja puolialaston Hoff yrittää syödä hampurilaista samalla, kun tytär muistuttaa näyttelijätähteä hänen vakavasta alkoholiongelmastaan. Video levisi nettiin ja se näytettiin myös amerikkalaisilla televisiokanavilla. Hoff kävi tapahtuman aikaan läpi vaikeaa eroa vaimostaan Bachista.

Maailmanennätysmies

Guinnessin maailmanennätyskin on ollut näyttelijän nimissä, sillä hän oli Cleveland-sivuston mukaan eniten katsojia kerännyt ihminen televisiossa. Ennätys juonsi juurensa tietenkin supersuosittuun Baywatchiin, sillä legendaarisen ohjelman näki peräti miljardi ihmistä viikoittain 140 maassa.


Alkoholi vei lähes hengen

Näyttelijän toinen tytär löysi isänsä hotellihuoneen lattialta henkitoreissaan vuonna 2009. Sairaalassa lääkärit saivat juuri ja juuri pelastettua hänen henkensä. Amerikkalaismedioiden mukaan mies hädin tuskin hengitti sairaalaan tuotaessa. Veren alkoholipitoisuudeksi mitattiin 3,9 promillea. Hän on ollut vieroituksessa useita kertoja.

Talk show Suomessa

Suomalainen kulttuuri tuli tutuksi Hoffille keväällä 2015, kun hän luotsasi omaa David Hasselhoff Show -keskusteluohjelmaansa. Ohjelmaa esitettiin Sub-kanavalla, ja Hoff lauloi lähetyksen aikana usein omia laulujaan. Suomen televisioon hän palasi viihdeohjelma Talent Suomen tuomarina Sara Forsbergin, Jari Sillanpään ja Sami Hedbergin rinnalla vuonna 2016.Laulumenestystä Euroopassa

Alunperin teatterialasta haaveillut näyttelijä on niittänyt laulu-urallaan mainetta erityisesti Euroopassa, sillä Amerikan mantereella hänen musiikillisia taitojaan ei ole niinkään arvostettu. Ritari Ässä lauloi itsensä varsinkin saksalaisten sydämiin, mikä johtui kenties osittain hänen germaanisesta sukunimestään. IS uutisoi 1994, että Hoff on tehnyt levyn, jonka If I could only say goodbye -singlellä tyyliteltiin kriitikoiden mielestä Barry Manilowin jalanjäljissä.Rakastaa Lappia

Hoff on fanittanut Suomea jo vuoden 1987 ensivierailustaan. Erityisesti Lappi vetoaa amerikkalaistähteen.

– Tykkään Suomessa siitä, että se on niin kaukana kaikesta. Lappi on mielestäni yksi maailman seitsemästä ihmeestä. Kaikki se pimeys ja jää ovat jotain ainutlaatuista, Hasselhoff kertoi 2015.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt