Metallibändiin vasta värvätty basisti kuoli traagisessa onnettomuudessa – vakavasti loukkaantunut laulaja avautuu kolarin taustoista - Viihde - Ilta-Sanomat

Metallibändiin vasta värvätty basisti kuoli traagisessa onnettomuudessa – vakavasti loukkaantunut laulaja avautuu kolarin taustoista

Russel Allen avautuu sosiaalisessa mediassa järkyttvästä onnettomuudesta.

David Zablidowsky menehtyi vain 38-vuotiaana.­

16.7.2017 11:19

Amerikan New Yorkista kotoisin oleva heavy metal -yhtye Adrenaline Mob joutui traagiseen liikenneonnettomuuteen Knoxvillen kaupungin läheisyydessä Tennesseen osavaltiossa perjantaina.

Kohtalokas onnettomuus tapahtui, kun perävaunullinen traktori suistui tieltä ja osui yhtyeen matkailuautoon. Matkailuauto oli pysäytetty tien laitaan puhjenneen renkaan vuoksi.

Bändin basisti David Zablidowsky kuoli, ja kuusi muuta loukkaantuivat onnettomuudessa. Zablidowsky aloitti Adrenaline Mob -yhtyeessä vasta vuonna tänä vuonna.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Gainesville-sivuston mukaan autoissa oli onnettomuuden aikaan yhdeksän henkeä, joista yksi menehtyi, kuusi vietiin sairaalaan ja kaksi kieltäytyi hoidosta. Kaikki hoitoa vaatineiden tila oli vakava ja yhden kriittinen.

Sivuston mukaan yksi vakavasti loukkaantuneista oli yhtyeen keulakuva ja laulaja Russel Allen, 38. Nyt Allen on kuitenkin avautunut kuolonkolarin taustoista virallisella Facebook-tilillään.

– Eilen olin osallisena onnettomuudessa, jonka seurauksena rakas ystäväni ja bändikaverini David Z Rock menehtyi. Myös kolmen muun henkilökuntamme jäsenen terveydentila on kriittinen. Olen surun murtama, mutta kiitollinen kaikesta saamastamme rakkaudesta ympäri maailman, Allen kirjoittaa.

– Olkaa kilttejä ja jatkakaa rukoilua Davidin perheen ja loukkaantuneiden puolesta näinä vaikeina aikoina.

Myös Symphony X -yhtyeessa laulava Allen avautuu viestissä myös onnettomuuden taustoista.

– Haluan vilpittömästi kiittää Patrick Dumonia hänen rohkeudestaan ja avustaan. Ilman hänen epäitsekästä toimintaansa en olisi saanut tyhjennettyä matkailuautoa ennen sen leimahtamista liekkeihin. Omasta ja bändin puolesta kiitän sinua.

Taiteilijanimellä David Z Rock -esiintyneen David Zablidowskyn fanit ovat muistelleet edesmennyttä tähteä muun muassa hänen Instagram-tilillään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Allen julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan keikkakiertueelta Zablidowskyn kanssa vain kuukausi sitten.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minä ja Z tien päällä Adrenaline Mobin kanssa, laulaja kirjoitti tuolloin.

Vuonna 2011 perustettu Adrenaline Mob koostuu aiemmin soolouraa tehneistä artisteista. Sen perustivat alun perin laulaja Russell Allen, basisti Paul Di Leo, rumpali Mike Portnoy sekä kitaristit Mike Orlando ja Rich Ward. Nykyiseen kokoonpanoon kuuluu Allenin lisäksi kitaristi Mike Orlando sekä rumpali Jordan Cannata.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?