Viihde

Barack Obama pitää hip hopista – mutta millainen on Donald Trumpin musiikkimaku?

Julkaistu:

Donald Trump on vaikka mitä – pohatta, presidentti, maaninen twiittaaja – mutta yhtä asiaa hän ei ole: Trump ei ole Daft Punkin fani.
Donald Trump osallistui perjantaina Ranskan kansallispäivän juhlallisuuksiin Pariisissa yhdessä Ranskan presidentin Emmanuel Macronin kanssa. Yhtenä ohjelmanumerona kuultiin armeijan bändin esittämä potpuri elektronista musiikkia soittavan Daft Punkin tuotannosta.

Kun bändi aloitti Get Lucky -biisin, Macron hymyili leveästi – kuten koko keikan ajan. Vaan entäpä muurinrakentaja? Ei Trump, sillä hän istui kuin kirkossa, eikä ilmekään värähtänyt, Newsweek raportoi.Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Trumpin reaktiot, tai niiden puuttuminen, sai heti sosiaalisen median kommentaattorit liikkeelle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– On niin fantastisen ranskalaista Macronilta pakottaa Trump istumaan aloillaan koko keikan ajan, BuzzFeedin toimittaja Ryan Broderick kirjoitti.

– Trumpilla oli koko keikan ajan ”missä minä olen ilme” päällä, Mashable puolestaan vitsaili.

Uutinen herätti henkiin keskustelun Trumpin musiikkimausta. Barack Obama ei salaillut innostustaan hip hopiin asuessaan Valkoisessa talossa. Mutta entäpä ovaalihuoneen nykyinen valtias?

Viime syksynä BBC raportoi, että Trump pitää Frank Sinatrasta, Tony Bennettistä, Elton Johnista ja Eminemistä. Trump on itse kertonut, että hänen lempibiisinsä on Peggy Leen hitti vuodelta 1969 Is That All There Is?

Trumpin lehdistösihteeri Sean Spicer voisi pitää esimiehelleen lyhyen esitelmän elektronisesta musiikista. Aloitettuaan työnsä Trumpin tiimissä toimittajat kävivät tarkkaan läpi miehen vanhat twiitit.

Ja kas: sieltä löytyi useampikin Daft Punkia käsittelevä kirjoitus. Tosin Spicer oli kirjoittanut bändin nimen muotoon Daft Funk, ja hän valitti kaksikon käyttävän kypäriä esityksensä aikana.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt