Tunnistaisitko? Suosikkijuontaja Heikki Paasonen kasvatti muhkean kesäparran: ”Se vain kasvoi itsestään” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tunnistaisitko? Suosikkijuontaja Heikki Paasonen kasvatti muhkean kesäparran: ”Se vain kasvoi itsestään”

Juontaja Heikki Paasonen, 34, saapui lauantaina Pori Jazzeille ystäviensä kanssa.

15.7.2017 20:27

Kesälomaa parhaillaan viettävää Heikki Paasosta kiinnostivat erityisesti päälavalla soittaneiden Erykah Badun ja Michael Kiwanukan keikat. Lauantai-illan pääesiintyjä Grace Jones oli niin ikään juontajalle ennestään tuttu.

– Näin Jonesin muutama vuosi sitten Flow-festivaaleilla, hän oli aika kova.

Paasonen oli kasvattanut itselleen kesäloman kunniaksi niin muhkean lomaparran, että miestä oli vaikea tunnistaa.

– Joku kysyi, olenko värjännyt parran punaiseksi, mutta se on tällainen ihan luonnostaan. En ole koskaan ennen edes kasvattanut partaa, nytkin se vain kasvoi itsestään. Tämä on nyt tällainen symbolinen vapauden ele tässä kesän aikana.

Paasonen naureskeli, ettei hän ole päättänyt kesäpartansa kohtalosta, koska hänen ei vielä hetkeen tarvitse tehdä kuvauksia.

– Voi olla, että annan sen nyt kasvaa tai sitten kyllästyn siihen.

Syksyllä suosittu juontaja nähdään jälleen tv-ruudussa, kun Gladiaattorit-ohjelma alkaa Nelosella. Paasonen luotsaa tuttuun tapaan myös The Voice of Finlandia.

– Lupaan, että Gladiaattoreista tulee hauska show. Yllätyin siitä, että vaikka kyseessä on paitsi viihdeohjelma, niin se on yllättävän rankka testi kilpailijoille. Luulen, että kisaajat ovat tästä samaa mieltä.

Paasonen ei itse ennättänyt kokeilla Gladiaattorit-rataa kuvausten aikana.

– Rata itsessään on siellä lopussa tosi paha, mutta luulen, että pahempi osa olisi silti se, jos pitäisi ottaa vaikka Hietaniemen Ramia vastaan painiottelu. Minulta loppuisi pelimerkit siihen kohtaan.

Loukkaantumisilta ei kuvauksissa vältytty, vaan useampi ohjelman tähti kertoi sosiaalisessa mediassa saaneensa osumaa.

– Näin on valitettavasti käynyt, niiltä ei voi välttyä. Mitään vakavampaa ei onneksi sattunut. Pari sellaista tilannetta kyllä oli, että jouduimme vähän säikähtämään.

Parraton Paasonen­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?