Viihde

Metalliyhtye joutui järkyttävään liikenneonnettomuuteen – vasta bändissä aloittanut basisti menehtyi: veljeltä koskettava viesti

Julkaistu:

kolari
Yhdysvalloista kotoisin olevan metallibändi Adrenaline Mob joutui vakavaan liikenneonnettomuuteen.
Amerikan New Yorkista kotoisin oleva heavy metal -yhtye Adrenaline Mob joutui traagiseen liikenneonnettomuuteen Knoxvillen kaupungin läheisyydessä Tennesseen osavaltiossa, kertovat muun muassa Tamba Bay Times sekä Blabbermouth.

Bändin basisti David Zablidowsky kuoli, ja kuusi muuta loukkaantuivat onnettomuudessa. Zablidowsky aloitti Adrenaline Mob -yhtyeessä vasta vuonna tänä vuonna.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kohtalokas onnettomuus tapahtui, kun perävaunullinen traktori suistui tieltä ja osui yhtyeen matkailuautoon. Matkailuauto oli pysäytetty tien laitaan puhjenneen renkaan vuoksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Zablidowskyn veli Paul kirjoitti koskettavan viestin Facebookissa veljensä muistoksi.Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kuten kaikki voitte kuvitella, minä ja perheeni olemme karmeista uutisista surun murtamat. Pala sydämiämme on viety tänään, ja yritämme keksiä, kuinka selviytyä tästä. Olkaa kilttejä ja antakaa meille aikaa surra. Pidämme teidät ajan tasalla. Kiitos kaikille kauniista ajatuksistanne ja rukouksistanne, Paul Zablidowsky kirjoitti.


Uutistoimittaja Marissa Sarbak twiittasi videon onnettomuuspaikalta.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Vuonna 2011 perustettu Adrenaline Mob koostuu aiemmin soolouraa tehneistä artisteista. Sen perusti alun perin laulaja Russell Allen, basisti Paul Di Leo, rumpali Mike Portnoy sekä kitaristit Mike Orlando ja Rich Ward. Nykyiseen kokoonpanoon kuuluu Allenin lisäksi kitaristi Mike Orlando sekä rumpali Jordan Cannata.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt