Paris Hilton sai erikoisen lahjan – poikaystävä ikuisti rakkaansa ihoonsa: ”Olen onnentyttö” - Viihde - Ilta-Sanomat

Paris Hilton sai erikoisen lahjan – poikaystävä ikuisti rakkaansa ihoonsa: ”Olen onnentyttö”

Paris Hiltonin poikaystävä vannoo ikuista rakkauttaan tatuoinnin muodossa.

14.7.2017 23:01

Seurapiirikaunotar Paris Hilton, 36, hehkuttaa poikaystäväänsä Chris Zylkaa, 32, tämän hankittua varsin vaikuttavan lahjan rakkaalleen.

Zylka on kuuluisa näyttelijä ja malli.Pariskunta ei ole kertonut, milloin seurustelu on tarkalleen alkanut, mutta ainakin jo viime helmikuussa Hilton juhli syntymäpäiviään poikaystävänsä kanssa.

Hän on myös julkaissut suloisia yhteiskuvia poikaystävänsä kanssa Instagramissa, eikä ole punaisella matollakaan peitellyt tunteitaan muutamaa vuotta nuorempaan mieheensä.

Nyt Hilton on julkaissut Instagramissaan yllättävän kuvan Zylkan käsivarresta.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Kädessä komeilee upea mustavalkoinen tekstitatuointi, joka on kirjoitettu Disney-fontilla. Tatuoinnissa lukee Parisin nimi.

– Olen onnentyttö! Rakkaani yllätti minut ja tatuoi nimeni Disney-fontilla käteensä. Hän sanoi tehneensä sen, koska hän on löytänyt minusta vihdoin satuprinsessansa, Hilton hehkuttaa.

Kuva on kerännyt ihastuneita ja varoittelevia kommentteja.

– Aivan liian suloista ollakseen totta, kommenteissa ihastellaan.

– Hän todella rakastaa sinua, eräs kommentoija sanoo.

– Tämä tietää epäonnea! Aina kun rakkaat tatuoivat toistensa nimet, käy heille huonosti, eräs kommentoija varoittaa.

Pariskunnan rakkaus kukoistaa kaikesta huolimatta, sillä Hilton on Daily Mail -lehden mukaan myöntänyt, että Zylka on hänelle se oikea.

Värikkäästä rakkauselämästään tunnettu Hilton on tapaillut myös suomalaissyntyistä River Viiperiä, joka on komeillut muun muassa H&M:n mainoskasvona. Hiltonilla ja Viiperillä oli ikäeroa yli kymmenen vuotta, sillä Viiperi on syntynyt vuonna 1991.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?