Cheyenne Järvinen poikkeuksellisen avoimena tuoretta parisuhdettaan rasittavasta ongelmasta: ”Miksi olen näin tunnevammainen?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Cheyenne Järvinen poikkeuksellisen avoimena tuoretta parisuhdettaan rasittavasta ongelmasta: ”Miksi olen näin tunnevammainen?”

Cheyenne käsittelee tuoreessa blogikirjoituksessaan omaa läheisriippuvuuttaan.

13.7.2017 22:12

Cheyenne Järvinen kertoo olleensa viime aikoina hyvin ahdistunut, stressaantunut sekä turhautunut.

– Ajatukseni viilettävät siellä täällä, en välillä hillitse tunteitani enkä ajatuksiani, kaunotar kirjoittaa blogissaan.

Sitten Cheyenne eksyi Googlen ihmeelliseen maailmaan ja törmäsi käsitteeseen läheisriippuvuus.

– Ihan kuin joku olisi pukenut pääni sisälläni olevat tuntemukset sanoiksi puolestani, hän tunnustaa.

– Asiat, joita tunnistin itsessäni olivat voimakas hyväksynnän hakeminen ja voimakas hylätyksi tulemisen pelko.

– Ylenmääräinen huolenpito, vaikea sanoa ei vaikka ei jaksaisi tai haluaisi. Jatkuva itsekritiikki sekä omien virheiden ja puutteiden puiminen. Heikko kritiikin sietokyky. Vaikeus ilmaista kielteisiä tunteita sekä vihan tukahduttaminen. Muiden vihan kohtaaminen herättää kohtuutonta pelkoa ja viha käännetään usein itseen kohdistuvaksi. Omia mielenkiinnon kohteita sekä ystäviä laiminlyödään, kun suhde menee muiden elämän osa-alueiden edelle, Cheyenne jatkaa pitkää listaa piirteistä, joita hän on huomannut itsessään.

Cheyenne kertoo, että hänellä on asioita, joita hän ei ole pystynyt myöntämään edes itselleni.

– Pystyin heti kelamaan päässäni eri tilanteisiin, jotka selittyvät läheisriippuvuudella ja hieman säikähdin. Miksi olen näin tunnevammainen?

Mikäli kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen tästä.

Cheyenne kertoo, että hän on jo edennyt tunnevammansa hyväksymisessä ja hoitamisessa.

Yksi suuri syy elämänhallinnan palaamiseen on hänen poikaystävässään.

– Ensimmäistä kertaa ikinä elämässäni on ihminen, jonka koen todella oikeasti välittävän minusta. Ihminen, jonka kanssa näen tulevaisuuden ja ihminen, joka on tämän koko yhdessäolon ajan avannut silmiäni niin monella tapaa, hän kehuu miestään.

Mikäli kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen tästä.

IS kertoi toukokuussa, että Cheyenne seurustelee Joel Honkasen kanssa.

Cheyenne osallistui tänä keväänä televisiossa nähtyyn Temptation Island Suomi -ohjelmaan kolmannelle kaudelle sinkkunaisena. Honkanen puolestaan tunnetaan ohjelman toiselta kaudelta sinkkumiehen roolista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?