Jutta Gustafsberg hellyttävässä kuvassa Bull Mentulan esikoispojan kanssa – kuukauden vanha ”Mini-Bull” nauttii sylin lämmöstä

Julkaistu:

yhteiskuva
Jari ”Bull” Mentulan esikoispoika pääsi Jutta Gustafsbergin rakastavaan syliin.
Kehonrakentaja Jari ”Bull” Mentulan elämä mullistui kesäkuun puolivälissä, kun tämä sai esikoispojan. Maru-vaimonsa kanssa viime vuonna avioitunut Mentula ilmoitti vauvan syntymästä Instgramissa.

– Ensimmäinen kosketus. Olen ylpeä isä, Mentula kirjoitti kuvatekstiin tuolloin.

Nyt Maruzella ”Maru” Mentula on julkaissut omalla Instagram-tilillään hellyttävän kuvan, jossa poseeraa kuukauden vanhan ”Mini-Bullin” lisäksi parin hyvä ystävä Jutta Gustafsberg.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvassa Gustafsberg pitää pikkuruista poikaa sylissään tämän nukkuessa. ”Mini-Bull” on puettu suloiseen kalahaalariin ja hän syö onnellisen oloisena tuttia.

– Syli, Maru kirjoittaa kuvatekstissä sydänhymiön kera.

Tuore äiti on lisännyt kuvan yhteyteen aihetunnisteet Rakkaus, Mini-Bull, ja Syli.

Jutta Gustafsberg on kommentoinut yhteiskuvaa niin ikään sydänhymiöllä. Moni kommentoija ihastelee kaksikkoa ja kuvan kaunista tunnelmaa.

– Aivan ihana rakkauskuva, eräs kommentoija toteaa.

– Minibull hymyilee kun pääsi Juttan syliin, toinen ihastelee.

Aiemmin ”Mini-Bull” on päässyt esimerkiksi Bull Mentulan Juha-veljen syliin. Juha Mentula nähdään uudessa Gladiaattorit-ohjelmassa.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Bull Mentula kertoi IS:lle maaliskuussa Marun raskauden sujuneen ongelmitta. Perheenlisäys oli pariskunnalle hyvin toivottua ja Mentula intoilikin jo etukäteen isäksi tulemisesta. Hän totesi sen olevan varmasti elämänsä suurin saavutus.

– Olen paljon elämässäni tehnyt ja saavuttanut, mutta onhan tämä ylivoimaisesti hienoin asia mitä ihminen voi saavuttaa. Kaikki on mulle uutta. Tosi hienoa, ihan huikeata, hän hehkutti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt