Jussi Hakulinen sairastui äkillisesti – illan esiintyminen peruttu: ”Mennään lääkärikäynnille” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jussi Hakulinen sairastui äkillisesti – illan esiintyminen peruttu: ”Mennään lääkärikäynnille”

Kotkan Meripäivillä piti tänään kuulla Jussi Hakulista.

12.7.2017 18:18

Kotkan Meripäivät ovat alkaneet.

Kotkan Klubin Meripäiväterassilla piti tänä iltana esiintyä Jussi Hakulisen ja Iku Tukiaisen Kinsky Duo, joka soittaa pääasiassa 80-luvun Yön ja Kinskyn tuotantoa.

Keikka jouduttiin kuitenkin perumaan.

– Jusa on kovassa kuumeessa ja ääni poissa, mennään lääkärikäynnille. Todennäköisesti keikkamme on peruttu, harmin paikka. Korvaava keikka tehdään myöhemmin, Iku Tukiainen kertoo Facebookissa.

Paikkaaja löytyi kuitenkin pikaisesti.

Mira Luoti ja muun muassa Tiktakissa kitaroinut Emppu Suhonen saapuivat apuihin, selviää Luotin Instagram-päivityksestä.

Huomio Kotkan lähimailla pyörivät ihmiset! Meripäivät ovat alkaneet! Ravintola Kotkan klubin Meripäiväterassilla esiintymässä minä ja Emppu klo 22.00🎶 Jussi Hakulinen on ikävä kyllä sairastunut, mutta me teemme parhaamme, että illastamme tulee huikean mukava! Tule mestoille, nähdään! ❤️ Terkkuja ja paranemisia Jussille ❤️ #meripäivät #kotka #kotkanmeripäivät2017 #meikkaavamessias #terassi #duo #mökiltätöihin Henkilön Mira Luoti (@miraluoti) jakama julkaisu 12. 07ta 2017 klo 6.56 PDT

– Jussi Hakulinen on ikävä kyllä sairastunut, mutta me teemme parhaamme, että illastamme tulee huikean mukava! Tule mestoille, nähdään! Terkkuja ja paranemisia Jussille .

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?