Raskaana oleva uutisankkuri Laura, 27, sai törkypuhelun tv-katsojalta – ei ollut uskoa korviaan: ”Pitääkö tätä kestää vielä 20 viikkoa?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Raskaana oleva uutisankkuri Laura, 27, sai törkypuhelun tv-katsojalta – ei ollut uskoa korviaan: ”Pitääkö tätä kestää vielä 20 viikkoa?”

20. raskausviikolla oleva uutisankkuri sai vastaajansa törkeän ääniviestin.

Laura Warren sai epämiellyttävän ääniviestin.

12.7.2017 13:18

Amerikkalainen Laura Warren, 27, toimii uutisankkurina WRDW-kanavalla Georgian osavaltiossa Yhdysvalloissa. Warren on jo 20. raskausviikolla, mutta tekee silti työtään normaalisti tv-kameroiden edessä. Nyt hän kuitenkin avautuu blogissaan saamastaan järkyttävästä vastaajaviestistä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ole kiltti ja mene Targetiin ostamaan kunnollisia äitiysvaatteita. Näyttää, kuin olisit sitonut vesimelonin liian kireiden asujesi alle, naisääni selittää vastaajaviestissä englanniksi.

– Targetilla on hyvä mallisto äitiysvaatteita, jos olet koskaan kuullut sellaisista. Olet oksettava tv:ssä, nainen jatkaa.

Järkyttynyt uutisankkuri kertoo blogissaan, ettei voinut uskoa korviaan kuullessaan vastaajaviestin.

– Kutsuiko hän juuri raskaana olevaa naista oksettavaksi? Minkälainen ihminen... Ja olen vasta puolessa välissä tätä? Pitääkö tätä kuraa kestää vielä 20 viikkoa?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Warren kertoo blogitekstissään myös työnsä taustoja. Hän kertoo tuntevansa olonsa usein epämukavaksi kameroiden edessä ilman ilkeitä viestejäkin.

– Raskaana olo on jo valmiiksi yksi tunnerikkaimpia ja epävarmimpia aikoja elämässä. Nouseeko painoni liikaa? Entä nouseeko se tarpeeksi, Warren kyselee.

– Kaiken tämän lisäksi heittäydyn joka ilta 10 kiloa lihottavien kameroiden eteen. Löydän vaatteita, jotka eivät vain sovi, mutta eivät myöskään tee minusta valasta. Ymmärrätte varmaan, mitä tarkoitan, hän jatkaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Uutisankkuri ei aio lannistua naisen sanoista. Hänen poikalapsensa laskettu aika on marraskuussa.

– Sen sijaan, että antaisin tämän rouvan pahoittaa mieleni, aion muuttaa hänen negatiivisen energiansa positiiviseksi. Aion sanoa mukavia asioita ihmisille niin paljon, kuin vain pystyn. Ja aion tehdä sen mekossa, jossa upeat uudet kurvini pääsevät oikeuksiinsa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?