Suositun zombisarjan möreästä juontoäänestä tunnettu ääninäyttelijä kuoli laskuvarjotapaturmassa

Julkaistu:

Randy Schellin matalaa ääntä kuultiin useiden jättiyritysten mainoksissa, mutta mies muistetaan erityisesti maailmalla suositun The Walking Dead -sarjan mainosäänenä.
Jos olet katsonut AMC-televisioyhtiön The Walking Dead -sarjaa, olet taatusti kuullut jakson alun kuulutuksen ”previously on AMC’s The Walking Dead”, eli suomennettuna ”aiemmin AMC:n The Walking Deadissä”.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kyseinen ääni kuului näyttelijä Randy Schellille, joka kuoli laskuvarjoonnettomuudessa Houstonissa lauantaina. Asiasta uutisoivat esimerkiksi KHOU-uutiskanava ja Daily Mail. Laskuvarjohyppyjä harrastanut Schell kuoli törmättyään toiseen laskuvarjohyppääjään ja pudottuaan maahan. Toinen hyppääjä selvisi tilanteesta hengissä.

Laskuvarjohyppyjä järjestänyt yhtiö kertoi KHOU:lle, että molempien laskuvarjot toimivat normaalisti, mutta törmäyksen takia Schellin varjo oli luhistunut. Molemmat olivat kokeneita ja lisensoituja laskuvarjohyppääjiä.

Schellin ääni oli tuttu suuryritysten mainoksista Yhdysvalloissa. Hänen ääntään kuultiin muun muassa Coca-Colan ja McDonald’sin mainoksissa.

– Hänellä oli täydellinen ääni ja hän tiesi, mitä tehdä sillä, Schellin agentti Jenny Josby kertoi KHOU 11 News -kanavalle.

Twitterissä kunnioitettiin Randy Schellin muistoa ja eritoten ääntä.– RIP ääninäyttelijä Randy Schell. Hänen äänensä oli komentava mutta ei ikinä uhkaava. Hänet kuuli koska häntä ei voinut olla kuuntelematta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.– Randy Schell, ääninäyttelijä ”aiemmin AMC:n The Walking Deadissä” -lauseen takana on menehtynyt.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt