Kate Mossin huippumallisisko hankki näyttävän pakaratatuoinnin – väläytti kipakan viestin sisältävää kuvaa pikkuruisissa bikineissä - Viihde - Ilta-Sanomat

Kate Mossin huippumallisisko hankki näyttävän pakaratatuoinnin – väläytti kipakan viestin sisältävää kuvaa pikkuruisissa bikineissä

Lottie Moss esitteli rannalla uutta salaperäistä pakaratatuointiaan.

Lottie Moss päätti koristaa takamustaan tatuoinnilla.­

11.7.2017 21:46

Huippumalli Kate Mossin pikkusisko, Lottie, 19, seuraa siskonsa jalanjälkiä. Nuori kaunotar työskentelee nimittäin itsekin huippumallina.

Lottie kiskottiin mukaan mallimaailmaan sen jälkeen, kun alan ammattilaiset bongasivat hänet Katen ja Jamie Hincen häissä vuonna 2011. Voguelle hän poseerasi ollessaan vasta 17-vuotias.

Lottiella ja Katella on yhteinen isä, Peter Moss.

Nyt Lottie on nähty Ibizan rannoilla viettämässä aikaa ystäväjoukkonsa kanssa.

Samalla mallikaunotar on paljastanut uuden tatuointinsa, joka on otettu hieman erikoisempaan paikkaan, nimittäin pakaraan.

Tatuoinnissa lukee salaperäisesti ”Not yours”, eli ”ei sinun”.

Daily Mail -lehden mukaan pronssinvärisissä bikineissä rannalla auringosta nauttinut Lottie on saattanut saada paitsi kauneutensa, myös tatuointivillityksensä siskoltaan, sillä hänellä on ennestään ainakin rintansa alla lintutatuointi.

Lottie puki asianmukaisesti pelastusliivit päälleen, kun hän lähti vesille.

Rannalta poistuessaan hän sujautti uuden tekstitatuoinnin peitoksi jalkaansa minishortsit, jotka ovat tämänkin kesän kuuminta muotia.

Lottie muistuttaa hämmästyttävän paljon nuorta Katea. Hänellä on isosiskonsa tapaan korkeat poskipäät, vaaleat hiukset ja siniset silmät.

Lottieta on verrattu esimerkiksi Katen kuuluisaan mainoskampanjaan Calvin Kleinille. Mainoksessa Katella on lähes sama asento ja hän katsoo kameraan samoin kuin Lottie ensimmäisessä mallikuvassaan.

Lottie Moss ei ole ottanut paineita siskonsa menestyksestä.­

Hän ei kuitenkaan ole myöntänyt kärsivänsä paineista siskonsa takia. Voguen kansihaastattelussa Lottie on kertonut, että hän on vain sitä, mitä oikeasti on, ja tekee sitä mitä itse tahtoo, oli kyseessä sitten mallintyötä tai mitä tahansa muuta.

– Siskoni menestys ei vaikuta päätöksiini. En tunne painetta siitä suunnasta, hän on sanonut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?