Kuusi uuvuttavaa viikkoa viidakossa muuttivat Cristal Snow’n – tunteikas avautuminen rankkojen kuvausten jälkeen: ”Johan oli reissu” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kuusi uuvuttavaa viikkoa viidakossa muuttivat Cristal Snow’n – tunteikas avautuminen rankkojen kuvausten jälkeen: ”Johan oli reissu”

Selviytyjät Suomi -kauden kuvaukset ovat olleet rankka kokemus monille julkkiskilpailijoille.

Cristal Snow kertoo palanneensa kuvauksista muuttuneena miehenä.­

11.7.2017 19:54

Kansainvälinen menestysformaatti Selviytyjät saa jatkoa, kun 16 rohkeaa kilpailijaa matkustivat kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna sarjan uuden kauden kuvauksiin Filippiineille.

Selviytyjät Suomi -sarja kuvaukset jatkuivat pitkälle heinäkuuhun. Nyt kilpailijat ovat alkaneet kotiutua kuusi viikkoa kestäneistä kuvauksista takaisin Suomeen.

Kuvausten tiedetään olevan todella rankat niin henkisesti, kuin fyysisestikin. Kyläkauppias Sampo Kaulanen julkaisi tänään kotiinpaluukuvan, jossa hän on lentokentällä todella laihtuneen näköisenä.

Nyt myös mediapersoona Cristal Snow on avautunut kuvausten rankkuudesta Instagram-tilillään. Hän julkaisi kuvan itsestään, jossa hän poseeraa melko ruskettuneen ja väsyneen näköisenä.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Kuvatekstissä Snow kertoo, että ohjelma on muuttanut häntä monella tavalla.

– Ja taas on yksi haave toteutunut. Se oli rankkaa. Se oli upeeta. Se teki muhun syvän vaikutuksen. Ehkä jopa muutti mua ihmisenä. Tosin saa nähdä ajan kanssa, että onko muutokset sitten pysyviä. Mä olen melko ylpeä itsestäni. Sitä suomalainen ei voi sanoa. Itseään ei saa kehua liikaa tai ylistää tai taputtaa itseään olalle. Ensi keväänä sitten nähdään miten pienen kaupungin pojan käy kun ohjelma tärähtää ulos, Snow kertoo kuvatekstissään.

– Mutta johan oli reissu, mediapersoona lopettaa pitkän kirjoituksensa.

Minkälainen kilpailija pärjää parhaiten viidakossa? Edellisen Selviytyjät Suomi -kauden voittanut Jarkko Kortesojalla on siitä selvä mielipide:

– Sellainen joka osaa olla hajuton ja mauton tarpeeksi pitkään, eikä osoita omaa vahvuuttaan kenellekään, se menee kaikista pisimmälle, Kortesoja kertoi IS:lle.

Ensimmäisenä kilpailusta Kortesoja uskoo putoavan sellaisen henkilön, joka alkaa esittää jotain muuta kuin on.

Yhdysvalloissa vuonna 2000 alkanut Selviytyjät nähtiin suomalaisversiona viimeksi vuonna 2013 MTV3-kanavalla.

Televisiossa Selviytyjät Suomi nähdään keväällä 2018.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?