Häkellyttävä muodonmuutos: Sampo Kaulanen kotiutui Filippiinien viidakosta – Selviytyjiin osallistunut kauppias laihtui hurjasti

Julkaistu:

Selviytyjät
Suosittu kyläkauppias oli yksi Selviytyjät Suomi -ohjelman osallistujista. Kaulasen paino on selvästi pudonnut kuukauden kuvausten myötä.
Kyläkauppias ja sosiaalisessa mediassa hyvin suosittu Sampo Kaulanen on palannut kotiin Selviytyjät Suomi -tosi-tv-ohjelman kuvauksista Filippiineiltä.

Kaulanen oli yksi 16:sta suomalaistähdestä, jotka matkasivat kesäkuun alussa Filippiinien viidakkoon kuvaamaan maailmalla supersuosittua formaattia.

Ohjelmassa osallistujat muodostavat kaksi heimoa ja lopulta jäljelle jää vain yksi selviytyjä. Suomen Selviytyjien voittaja saa 30 000 euron palkinnon.

Kaulanen piti ohjelman vuoksi reilun kuukauden mittaisen sometauon ja sillä aikaa hänen vaimonsa Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen päivitti Kaulasen Jounin kauppa -Facebook-sivustoa. Nyt Kaulanen on ottanut takaisin haltuunsa tilin ja päivittää siellä tuoreita kuulumisiaan.Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kaulanen kertoo ohjelman kuvausten olleen hyvin rankat. Se näkyy myös kuvasta, jossa Kaulanen poseeraa selvästi laihtuneena ja hieman uupuneen ja väsyneen näköisenä.

– Näin on meidän 6 viikkoa tullut päätökseen. Yksi mun elämäni raskaimmista ajanjaksoista, ei vain ikävän puolesta vaan miten yksi ihminen voikaan jakaantua. Löysin itsestäni sellaisia piirteitä, osa pidettäviä ja osa sellaisia joista luovun mielelläni, Kaulanen kirjoittaa.

– Nyt opetellaan uutta rytmiä ja toivutaan tästä itse kukin.


Toisessa julkaisemassaan kuvassa kyläkauppias poseeraa yhdessä Michele-rakkaansa kanssa.

– Jounin Kauppa pääsee taas oman "isäntänsä" luo ja Minttu väistyy takavasemmalle. Kiitos kaikille tsempeistä! Kaulanen päättää päivityksensä.

Kaulasen muuttunut ulkonäkö on herättänyt huomiota myös hänen Facebook-seuraajiensa keskuudessa. Monet kommentoijista hämmästelevät kauppiaan laihtunutta olemusta.

– Herranen aika sä olet laihtunut!

– Oho, eihän sua tunnista enää. Mahtoi olla rankka reissu.

– Mukavaa,kun tulit takaisin. Lepää nyt reissun jälkeen. Kiloja on lähtenyt reissussa aika tuhdisti.


Selviytyjät nähdään Nelosella keväällä 2018. Mukana olivat Sampo Kaulasen lisäksi Kalle Palander, Musta Barbaari, Janni Hussi, Katja Ståhl, Kai Vaine, Cristal Snow, Helena Ahti-Hallberg, Ilari Sahamies, Ville Lång, Jekku Berglund, Kimmo Vehviläinen, Juhana Helmenkalastaja, Noora Karma, Mariko Pajalahti sekä Sara Chafak.

Katso videolta osallistujien tunnelmia ennen kuvauksia:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt