Rintasyövän selättänyt Heidi Sohlberg julkaisi rohkean bikinikuvan – kuvakulma korostaa urheilullista vartaloa - Viihde - Ilta-Sanomat

Rintasyövän selättänyt Heidi Sohlberg julkaisi rohkean bikinikuvan – kuvakulma korostaa urheilullista vartaloa

Heidi Sohlberg nauttii kesästä purjehtien ja rentoutuen. Juontajakaunotar julkaisi lomamatkaltaan upean bikinikuvan.

Sohlberg viettää kesää rennosti lomaillen.­

10.7.2017 19:43

Heidi Sohlberg paljastaa Instagram-tilillään lomailevansa tällä hetkellä helteisessä Kroatiassa. Juontaja julkaisi lomamatkaltaan kuvan, jossa hän palvoo aurinkoa veneen kannella.

Vuonna 2001 Miss Suomeksi valittu Sohlberg poseeraa kuvassaan mustissa bikineissä. Yläviistosta napatun selfien kuvakulma korostaa Sohlbergin sporttista vartaloa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Arvatkaa mitä teen tänään??.....EN MITÄÄN, kaunotar hehkuttaa kuvatekstissä.

Sohlberg kertoo toisen lomakuvansa yhteydessä viettävänsä Kroatiassa viikon purjehtien.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Yhtäkkii... Nytkähti... Ja kappas, eilisten juhlien jälkeen olenkin Kroatiassa ja purjehtimassa seuraavan viikon, Sohlberg kertoo.

Sohlberg paljasti viime kesänä sairastavansa nopeasti leviävää rintasyöpää. Juontaja jakoi syöpätaistelunsa sosiaalisessa mediassa ja kertoi avoimesti kokemuksistaan.

Urheilusta nauttiva Sohlberg pyrki pysyttelemään aktiivisena myös vaikeina hetkinä. Hän liikkui olonsa salliessa mahdollisimman paljon ja piti mielensä positiivisena pelottavasta sairaudesta huolimatta.

Liikunta on ollut Sohlbergille tärkeä ase syöpää vastaan. Juontaja on pyrkinyt liikkumaan jaksamisensa rajoissa niin paljon kuin mahdollista.­

Tänä keväänä Sohlberg kertoi syöpähoitojensa olevan ohi ja sairauden olevan poissa.

– Hymyssä suin jätän tämän rakennuksen taakseni. Vuosikontrolli ohi ja kaikki näyttäisi olevan tällä hetkellä hyvin, Sohlberg iloitsi Instagramissa kesäkuun alussa poistuessaan HYKS:n Syöpätautien klinikalta.

Jatkossa Sohlberg käy tarkastuksissa sairauden takia vuoden välein. Hän kertoi helmikuussa IS:lle pyrkivänsä kuitenkin siihen, ettei eläisi pelossa ja huolessa.

– Yritän olla ajattelematta sitä, että mitäs jos en olekaan parantunut täysin. Pitää vain luottaa siihen, että kaikki on hyvin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?