Hollywood-kaunotar rentoutui hieronnassa alusvaatteisillaan – huomasi äkkiä karmaisevan yksityiskohdan: ”Hän oli aivan alasti!”

Julkaistu:

hieronta
Salma Hayek joutui epämukavaan tilanteeseen Itävallassa.
Meksikolaisnäyttelijä Salma Hayek, 50, avautuu Chelsea Does -nimisen talk show’n juontaja Chelsea Handlerille karmaisevasta hierontakokemuksestaan Itävallassa.

– Olin epätoivoinen selkävaivojeni vuoksi. Yleensä vaadin, että hierojani on nainen, mutta heillä oli vain mieshieroja. Sanoin, että ok, lähettäkää hänet, Hayek kertoi Handlerille ohjelmassa.

50-vuotias Hollywood-kaunotar mainitsi kuitenkin jättäneensä alusvaatteensa päälle, ja uskotteli itselleen hierojan olevan homo.


Hayek rauhoittui hotellihuoneeseensa tuodulle hierontapöydälle, mutta avasi silmänsä hetken kuluttua järkyttävään yllätykseen.

– Avasin silmäni, ja huomasin että miehellä ei ollut housuja! Hän oli aivan alasti, näyttelijäkaunotar huudahtaa.Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En puhu saksaa, mutta yritin saada hänet pukemaan päällensä, Hayek selitti.

– Pahinta siinä oli, että en voinut juosta! En voinut juosta, sillä olin itsekin melkein alasti, hän jatkaa.


Hieroja selitti, että jotkut hänen asiakkaistaan haluavat hänen olevan alasti.

– Väärä asiakas, Hayek kertoi sanoneensa.

Omituinen kohtaaminen päättyi kuitenkin nauruun. Kaunotar kertoi haastattelun lopussa lähettäneensä hierojamiehen ystävänsä hotellihuoneeseen.

Hayek on naimisissa ranskalaisen liikemiehen François-Henri Pinaultin kanssa. Pari meni naimisiin vuonna 2009. Heillä on yhdessä syksyllä 10 vuotta täyttävä tytär Valentina Paloma Pinault.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt