”Hoikistunut” Kim Kardashian salakuvattiin lenkillä – huomio kiinnittyi rehevään rintamukseen: Liivit olivat pettää - Viihde - Ilta-Sanomat

”Hoikistunut” Kim Kardashian salakuvattiin lenkillä – huomio kiinnittyi rehevään rintamukseen: Liivit olivat pettää

Kim Kardashian karisti kiloja reippaalla lenkillä luonnon helmassa.

8.7.2017 17:16

Kurveistaan kuuluisa tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 36, joutui huhtikuussa ikävän kohun kohteeksi, kun kuvat hänen muokkaamattomasta vartalostaan levisivät ympäri maapalloa lehtien etusivuille.

Rannalla otetuissa paparazzikuvissa Kimin vartalo ei näyttänyt ollenkaan niin siloiselta ja hoikalta kuin hänen omissa, supersuosituissa some-kuvissaan. Kohukuvissa näytti siltä, että Kimillä on ongelmia selluliitin kanssa. Brittijuontaja Piers Morgan analysoi takapuolesta leviäviä kuvia televisiossa asti, ja kohua puitiin pitkään viihdelehdissä.

Lehdet kirjoittavat Kimin hoikistuneen siitä, kun ”selluliittikuvat” lähtivät leviämään.­

Daily Mail kirjoittaa nyt, että hoikistuneen näköinen Kim bongattiin äskettäin reippaalla lenkillä karistamassa kesäkilojaan. Mukana vieressä hölkkäsi Kimin personal trainer Don-A-Matrix. Lenkki tapahtui Los Angelesissa lähimaastossa ”katseilta piilossa”. Paparazzi ehätti kuitenkin paikalle.

Kimin vierellä lenkkeili tämän personal trainer Don-A-Matrix.­

Kimillä oli lenkillä yllään piukat urheilulliset caprihousut, jotka ovat hänen puolisonsa Kanye Westin omasta mallistosta. Yläosaksi hän oli valikoinut tiukat ja sangen paljastavat mustat urheiluliivit. Vaikuttikin siltä, että avonainen liivi ei ehkä ollut tarpeeksi jämäkkää materiaalia Kimin rintamukselle.

Kahden pienen lapsen äiti joutui tarkan syynin alle erityisesti tämän joulukuussa 2015 syntyneen tyttärensä Saintin syntymän jälkeen. Kim uhosi pudottavansa niin kutsutut raskauskilot ennätysnopeasti.

Kimin yläosa vaikutti hieman huteralta valinnalta reippaalle juoksulenkille.­

Meksikossa otetut ”selluliittikuvat” järkyttivät Kardashiania itseäänkin. Hän kommentoi aihetta The View -ohjelman haastattelussa.

– En todellakaan ollut silloin parhaassa kunnossani. En ollut treenannut 12 viikkoon, ja kohtuuni oli juuri tehty kaksi leikkausta. Dokumentoimme sitä ohjelmaa varten.

Vaikuttikin siltä, että tähti treenasi tosissaan hikisenä päivänä Los Angelesissa.­

Hän sanoi myös, että tuntui hirveältä, kun ihmiset tarkensivat kuvia ja saivat ne näyttämään vielä kymmenen kertaa todellisuutta pahemmalta. Silloin tähti päätti, että yrittää saada itsensä taas kuntoon, ja alkoi treenata tosissaan valmentajan avulla.

Paineet ymmärtää, sillä Kardashian on liikenaisena erittäin menestynyt, ja hänen nimellään varustetut tuotteet ovat tarkkaan suojattuja. Kardashian myy muun muassa omalla nimellään varustettuja meikkejä, jotka myyvät joka kerta välittömästi loppuun niiden ilmestymisen jälkeen. Hän myös tienaa jokaisesta some-julkaisustaan satoja tuhansia dollareita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?