Hollywoodin superpari erosi – Ben Affleck löysi uuden vain muutaman kuukauden jälkeen: Pettikö näyttelijä vaimoaan jo aiemmin? - Viihde - Ilta-Sanomat

Hollywoodin superpari erosi – Ben Affleck löysi uuden vain muutaman kuukauden jälkeen: Pettikö näyttelijä vaimoaan jo aiemmin?

Ben Affleckin väitetään pettäneen vaimoaan jo vuonna 2013. Affleck ja Jennifer Garner erosivat huhtikuussa.

Ben Affleck viihtyy nykyään Lindsay Shookusin kanssa.­

8.7.2017 15:22

Hiljattain eronnut Hollywood-komistus Ben Affleck, 44, näyttää löytäneen rakkauden. E! Newsin mukaan Oscar-voittaja heilastelee nykyään Saturday Night Live -keskusteluohjelman juontaja Lindsay Shookusin, 37, kanssa.

E! Newsin lähteiden mukaan pariskunta oltiin bongattu romanttisella illallisella Los Angelesissa. Shookus myös yöpyi Affleckin Los Angelesin asunnolla.

– He viettivät illallisen intiimeissä tunnelmissa, amerikkalaismedian silminnäkijä kertoo.

– He kuiskailivat toisilleen jatkuvasti, ja myös lähtivät yhdessä, silminnäkijä jatkaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

People-lehden lähteiden mukaan suhde alkoi jo vuonna 2013, kun Affleck oli vielä naimisissa.

– He eivät piileskelleet. He kävivät Mandarin Oriental -hotellissa säännöllisesti, Peoplen lähde kertoo.

Toinen lähde kertoi Affleckin vierailevan Shookusin luona New Yorkissa ja muissa paikoissa.

– Kummatkin olivat tuolloin naimisissa, joten he olivat varovaisia. Heidän puolisonsa saivat tietää samoihin aikoihin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Affleck erosi näyttelijävaimostaan Jennifer Garnerista huhtikuussa. Eropapereiden jättämisestä on kulunut vasta kolme kuukautta.

TMZ:n mukaan parilla ei ollut avioehtoa, eli heidän omaisuutensa jaettaisiin jotakuinkin tasan molempien osapuolten kesken. Lähteiden mukaan pari neuvottelee vielä talouspuolesta. Affleck tienasi liiton aikana huomattavasti puolisoaan enemmän. Garner omistautui enemmän vanhemmuudelle, ja vietti paljon aikaa lasten kanssa kotona.

Jennifer ja Ben tulevat toimeen eron jälkeenkin. He juhlistivat Amerikan itsenäisyyspäivää yhdessä.­

Hollywoodin suosikkiparin jo kaksi vuotta kestäneeseen avioeroprosessiin liittyy monenlaisia käänteitä ja yksityiskohtia. Affleck ja Garner ilmoittivat erostaan julkisuudessa kesäkuussa 2015. He erosivat juuri kymmenvuotishääpäivänsä kynnyksellä. Ex-pariskunnalla on kolme lasta, Violet, 11, Seraphina, 8, ja Samuel, 5.

Ben ja Jennifer vaihtoivat hymyn.­

Affleck on puhunut julkisuudessa avoimesti myös alkoholiongelmastaan.

– Olen päässyt pois alkoholiaddiktion hoidosta. Se on ongelma, jonka kanssa olen kamppaillut ja jonka kohtaan jatkossakin.

– Haluan lasteni tietävän, että jos tarvitsee apua, sen hakemista ei tarvitse hävetä. Toivon antavani voimaa kenelle tahansa, joka tarvitsee apua, mutta pelkää ensimmäisen askeleen ottamista, Affleck kommentoi hiljattain.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?