Lukijat shokissa: Kolmen lapsen äiti saa runsaasti kritiikkiä – bloggaaja yhdistää lastenhoidon treenaamiseen ja jopa seksiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Lukijat shokissa: Kolmen lapsen äiti saa runsaasti kritiikkiä – bloggaaja yhdistää lastenhoidon treenaamiseen ja jopa seksiin

Tasha Mailen äitiysaiheiset videot ja päivitykset ovat herättäneet runsaasti kritiikkiä.

7.7.2017 19:06

San Diegossa asuva vloggaaja Tasha Maile joutui kritiikkivyöryn kohteeksi julkaistuaan YouTubessa videon, jossa paljastaa ruokkineensa lastaan jopa seksin aikana. Järkytystä herättäneestä, mutta suositusta videoblogista kertoi muun muassa Daily Mail.

Maile kuvailee itseään ”hengelliseksi vegaaniäidiksi”. Spiritual Tasha Mama -nimellä juttujaan julkaiseva Maile on saanut päivitystensä takia jopa kansainvälistä huomiota mediassa. Tashan videoilla on kymmeniä tuhansia katselukertoja.

Maile julkaisee Instagramissa runsaasti uhkeita ja paljastavia kuvia, eikä hän olekaan lainkaan tyypillinen bloggaajaäiti.

– Seksi on kaunis asia, uskon, että voimme kaikki olla yhtä mieltä siitä, Maile kommentoi jouduttuaan toinen toistaan seuraavien kohujen kohteeksi nettimaailmassa.

Kolmen lapsen äiti on kampanjoinut avoimesti julkisen imettämisen puolesta, ja myös julkaissut imettämisestään runsaasti kuvia netissä.

YouTube-videoissaan Tasha imettää lastaan ja juttelee samalla kameralle englanniksi arkisia äitiysaskareitaan. Eräässäkin videossaan hän kertoo imettävänsä vauvaikäistä lastaan ja kolmevuotiasta lastaan – ja myös ajoittain treenaavansa samaan aikaan.

– On joskus ärsyttävää lopettaa yhtäkkiä treeni kesken, mutta äitien on tehtävä, mitä äitien täytyy, hän huokaisee videolla.

Kritisoijat ovat sitä mieltä, että Tasha tekee oikeastaan hallaa hyvälle asialle.

– Tässä ei ole kyse imettämisestä. Tämä on mennyt liian pitkälle. Olen imettänyt lapsiani, mutta en julkaise siitä materiaalia ympäriinsä.

– Mielestäni tämä on hyvin häiritsevää. Tämä ei mielestäni ole tavallinen äidin ja lapsen välinen imetyssuhde.

– Olen pahoillani lasten puolesta, he ovat liian vanhoja imetettäviksi. Hän ansaitsee kaiken saamansa kritiikin, seuraajat kommentoivat.

Toisaalta osa seuraajista tuntuu ihailevan Tashaa, sillä monet miespuoliset fanit ovat kommentoineet videoita ja kuvia kiinnostuneeseen sävyyn.

– Olet niin kuuma! Kuuluu eräskin kommentti.

Minkä ikäistä lasta on soveliasta imettää? Entä saako imettämisestä julkaista materiaalia netissä? Kommentoi!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?