Kuva jumalaisen kauniista afrikkalaisnaisesta leviää – kuin satukirjasta: Ainutlaatuinen otos herätti epäilyt - Viihde - Ilta-Sanomat

Kuva jumalaisen kauniista afrikkalaisnaisesta leviää – kuin satukirjasta: Ainutlaatuinen otos herätti epäilyt

Eteläsudanilaisesta naisesta otettu kuva leviää nettimaailmassa kulovalkean lailla.

6.7.2017 17:29

Buzzfeed kertoo sivuillaan erikoisen tarinan eteläsudanilaistaustaisesta mallikaunottaresta Nyadak "Duckie" Thotista, joka julkaisi hiljattain Twitterissä suorastaan häkellyttävän kauniin kuvan itsestään. Otoksessa nainen poseeraa kultaisessa asussa, joka saa hänet näyttämään aivan satukirjan kuningattarelta.

Lehti kertoo, että kiiltokuvamaisen täydellinen kuva herätti nettimaailmassa suoranaisen kehuaallon, ja se lähtikin nopeasti leviämään ympäri nettiä. Monet kirjoittivat kuvan alle ylistäviä kommentteja tumman kaunottaren upeasta ulkonäöstä.

Ducks after dark... pic.twitter.com/FCv6sY7yQF— Duckie Thot (@duckie_thot) 27. kesäkuuta 2017

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

Kaikki eivät kuitenkaan suhtautuneet kuvaan yksinomaan ylistävästi.

– En usko, että hän on oikea, ennen kuin näen hänet oikeasti, käyttäjät kommentoivat.

– Hän ei voi olla oikea.

– Luulin kirjaimellisesti, että hän on barbie.

– Hän näyttää ihan nukelta, tämä on ihan sekopäistä, Twitterissä ihmeteltiin.

Kuva keräsi nopeasti kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja jakokertoja.

Duckie Thotilla on myös Instagram-tili, jossa hän esittäytyy sudanilais-australialaiseksi malliksi. Duckie jakaa profiilissaan kuvia mallinuraltaan. Vakuuttavista kuvista huolimatta netin käyttäjät eivät ole aivan varmoja, onko nainen oikeasti olemassa vai ei.

Tällä kertaa netin tarkkasilmäiset käyttäjät saivat ilahtua, sillä nainen osoittautui tosiaankin aivan olemassa olevaksi ihmiseksi. Buzzfeed toteaa artikkelissaan, että Duckie Thot on monille australialaisille tuttu kasvo, sillä hän osallistui Australian Huippumalli haussa -kilpailuun vuonna 2013, ja on sen jälkeen tehnyt töitä mallina.

Nettikäyttäjät kummastelivat silti, voiko niin paljon nukkea muistuttava nainen olla todellinen. Monien mielestä eteerinen kaunotar ei voi olla todellinen, tai sitten hänellä on satumaisen ihanat geenit.

Thot on tehnyt vakuuttavan paljon töitä mallina, esiintyen muun muassa maineikkaan Harper’s Bazaar -muotilehden venäläisen version kannessa juuri äskettäin kesäkuussa ja kävellen lukuisissa muotinäytöksissä eri puolilla maailmaa.

I woke up this morning to my first ever Harper's Bazaar cover alongside 2 queens, I wouldn't have it any other way. Blessed beyond words ❤ pic.twitter.com/kXkXhkgZlE— Duckie Thot (@duckie_thot) 6. kesäkuuta 2017

Glamour-lehti muistuttaa, että Duckie Thot antoi viime vuonna pitkän haastattelun Teen Vogue -lehdelle siitä, millaista on olla mustaihoinen malli. Tummaihoisuus on edelleen harvinaista mallimaailmassa. Thot puhui haastattelussa erityisesti siitä, miten mustaihoisia naisia ohjataan kaikessa hiljaisuudessa edelleen peittelemään erityisesti hiuksiaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?