Kurvikas tv-kokki Nigella Lawson myrskyn keskellä Facebookissa – resepti aiheutti raivon: ”Aivan tappoa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kurvikas tv-kokki Nigella Lawson myrskyn keskellä Facebookissa – resepti aiheutti raivon: ”Aivan tappoa”

Tv-kokki Nigella Lawsonin resepti haukuttiin lyttyyn.

Julkaistu: 5.7.2017 17:04

Nigella Lawsonin Carbonara-resepti aiheutti suoranaisen raivoaallon fanien keskuudessa.

Brittiläinen Nigella Lawson, 57, nousi tunnetuksi kokkausohjelmistaan jo 2000-luvun alussa. Ohjelmissaan kurvikas kokki taikoo yksinkertaisista raaka-aineista lumoavan herkullisia, mutta arkeen sopivia ruokalajeja. Nigellan kokkausohjelmia on esitetty televisiossa myös Suomessa, ja varsinkin kotimaassaan Britanniassa hän nauttii edelleen suurta suosiota.

Telegraph kertoo nyt, että Lawson aiheutti seuraajiensa keskuudessa myrskyn julkaisemalla Pasta Carbonara -reseptinsä Facebook-sivuillaan.

Reseptistä paljastui, että Lawsonin vapaasti tuunaamaan Carbonara-ohjeeseen kuuluisi mukaan reilu loraus kermaa. Tämä raivostutti kokkikaunottaren seuraajat, sillä kuten moni kotikokki hyvin tietää, oikeaoppiseen italialaiseen Carbonaraan ei kuulu laittaa pisaraakaan kermaa.

Lawson joutui aiemmin kesällä kohun kohteeksi, kun hän oli fanien mielestä laihtunut liikaa.

– Nigella, olet upea nainen, mutta reseptisi ovat aivan tappoa italialaisille resepteille, kirjaimellisesti. Carbonaraan ei ikinä laiteta kermaa, vain kananmunia.

– Arvostan sinua todella, mutta... kermaa, viiniä, muskottipähkinää, pekonia... Tämä on aivan toinen resepti, et voi kutsua sitä Carbonaraksi.

– Tämä pasta voi olla hyvää, mutta se ei todellakaan ole Carbonaraa, kiukkuiset Facebook-käyttäjät kirjoittivat päivityksen alle.

Kaikenlaiset kohut eivät ole uutta runsasta julkisuutta nauttivalle Lawsonille. Hän joutui hiljattain kohun keskiöön, kun fanit kiinnittivät huomionsa tämän hurjasti hoikistuneeseen olemukseen.

Kohu syttyi, kun Lawson julkaisi kuvan uuden tv-sarjansa kuvauksista somessa. Kuvassa hoikistunut Lawson laittoi ruokaa tiukassa mustassa paidassa. Fanien mielestä kauniista kurveistaan kuuluisa Lawson oli hoikistunut turhan paljon.

Mitä mieltä olet klassikkoreseptien tuunaamisesta? Kommentoi!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?