Sara Sieppi nauttii olostaan Italian auringon alla – rusketusraidat pilkottavat pikkuruisten bikinien alta - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Sieppi nauttii olostaan Italian auringon alla – rusketusraidat pilkottavat pikkuruisten bikinien alta

Sara Sieppi on suunnannut tällä kertaa lomailemaan Sisiliaan.

­

4.7.2017 20:56

Juontaja, malli ja vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi on jälleen reissun päällä.

Tällä kertaa matkustelua rakastava kaunotar on suunnannut Italian Sisiliaan. Sieppi on Sisiliassa kuvaamassa Paratiisihotelli-sarjan toista tuotantokautta.

26-vuotias brunetti on jakanut Instagram-tilillään useita kuvia reissultaan.

Kaikki ei kuitenkaan ole mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Viime viikolla saapasvaltioon matkustanut Sieppi kertoi, että vaikka hän itse oli päässyt perille, niin hänen matkalaukkunsa eivät saapuneet kohteeseen yhtä matkaa hänen kanssaan.

– Täällä ollaan ja matkalaukut vieläkin hukkateillä. Ainakin saa shoppailla hyvällä omatunnolla, hän kirjoitti tuolloin erään kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myöhemmin julkaistuissa kuvissa Sieppi on saanut joko matkalaukkunsa takaisin tai päässyt ostoksille, sillä hän on päässyt meren rannalle bikinit yllään. Kaunotar on päässyt nauttimaan auringosta, sillä hänen ihonsa näyttää hieman punoittavan ja mustien bikinien reunoilta pilkistävät rusketusrajat.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

On Sieppi päässyt myös pulahtamaan mereenkin. Tiistaina julkaisemassaan kuvassa hän nousee rappusia pitkin merestä pikkuruisissa oranssinpunaisissa bikineissä. Taustalla kimmeltää kirkas Välimeri ja auringonpaiste korostaa kaunottaren rusketusraitoja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Juttua muokattu klo 23:22: Lisätty tieto, että Sieppi on kuvaamassa Sisiliassa Paratiisihotelli-sarjan toista tuotantokautta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?