Seurapiirikaunotar, näyttelijä, laulaja ja huippumalli pukeutuivat samaan mekkoon – kuka keimaili kukkasissa kauneimpana? - Viihde - Ilta-Sanomat

Seurapiirikaunotar, näyttelijä, laulaja ja huippumalli pukeutuivat samaan mekkoon – kuka keimaili kukkasissa kauneimpana?

Useat julkkisnaiset ovat pukeutuneet tänä kesänä D&G:n vihreään ja kukalliseen mekkoon.

4.7.2017 20:01

Kesällä ihmiset haluavat myös pukeutua kesäisesti, ja niin on myös julkkisten laita.

Tänä vuonna pinnalla ovat erityisesti olleet erilaiset kukkakuosit ja niitä on suosittu myös punaisilla matoilla sekä muissa edustustapahtumissa ja juhlissa.

Julkkiskaunotarten suosiossa näyttäisi erityisesti olevan Dolce & Gabbanan Ortensia-mallisto. Malliston vaatteet ja asusteet ovat pääasiassa vihreitä ja niissä on näyttäviä hortensioita.

Edesmenneen prinsessa Dianan veljentytär Kitty Spencer, 26, edusti pitkässä Ortensia-mekossa kesäkuun lopussa järjestetyissä Serpentinen kesäjuhlissa. Seurapiirikaunotar näytti upealta vihreässä ja kukallisessa työistuvassa luomuksessa.

Spencer elää jokaisen nuoren naisen unelmaelämää: hänet nähdään vähän väliä luksusta tihkuvissa muotitapahtumissa, yllään viimeisen päälle upeita muotiluomuksia. Kaunotar seurustelee onnellisesti varakkaan italialaisen liikemiehen Niccolo Barattieri di San Pietron kanssa, joka on naista itseään 20 vuotta vanhempi.

Ensi viikolla 45 vuotta täyttävä Moderni perhe -sarjasta tuttu näyttelijä Sofia Vergara pukeutui vastikään olkapäät paljastavaan D&G:n mekkoon. Kaunotar julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa miehensä Joe Manganiellon rinnalla olkapäät paljastavassa versiossa Ortensia-mekosta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vastikään kaksoset synnyttänyt laulaja Beyoncé Knowles-Carter, 35, edusti toukokuussa pitkässä ja liehuvahihaisessa versiossa samaisesta mekosta. Laulajatar oli tuolloin viimeisillään raskaana ja mekko korosti naisen todella uhkeaa vauvavatsaa.

Beynoncé tai hänen miehensä räppäri Jay-Z eivät ole itse vahvistaneet kaksosten syntymää, mutta esimerkiksi laulajattaren isä on iloinnut sosiaalisessa mediassa uusista lapsenlapsistaan. TMZ:n mukaan pariskunta on jättänyt Yhdysvaltain viranomaisille tekijänoikeushakemuksen Rumi ja Sir Carter -nimiin. Hakemus lähetettiin samaisesta osoitteesta kuin hakemus, jolla aiemmin haettiin suojaa Beyoncén ja Jay-Z:n tyttären Blue Ivyn nimelle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pari viikkoa sitten myös tosi-tv-tähti ja malli Kendall Jenner, 21, poseerasi kuvaajille Ortensia-malliston mekossa. Jennerin mekko jätti olkapäät paljaiksi ja sen helma oli myös huomattavasti lyhyempi kuin muilla kaunottarilla nähdyissä mekoissa.

Kardashianien klaaniin kuuluva Jenner ja hänen siskonsa Kylie Jenner, 19, suunnittelevat myös itse vaatteita. Siskokset saivat kesäkuun lopussa aikaan melkoisen ryöpytyksen, kun he julkaisivat t-paitoja, joissa heidän omat kasvonsa peittivät kuvia tunnetuista yhtyeistä ja artisteista, kuten The Doorsista, Pink Floydista, Ozzy Osbournesta, Tupac Shakurista ja Notorious B.I.G.:stä. Naiset vetivät paidat nopeasti pois myynnistä ja pyysivät anteeksi ajattelemattomuuttaan, sillä monien artistien omaiset loukkaantuivat ja raivostuivat kuvien luvattomasta käytöstä.

Kaikki julkkiskaunottarien yllä nähdyt D&G:n Ortensia-mekot ovat melko tyyriitä designasuja. Mekkojen hinnat vaihtelevat 1 400 eurosta jopa lähes 5 000 euroon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?