Mallikaunotar Sini Ariell avoimena Australian-elämästään: aviomies Stuartilla miljoonaomaisuus – ”Minun ei tarvitsisi käydä töissä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Mallikaunotar Sini Ariell avoimena Australian-elämästään: aviomies Stuartilla miljoonaomaisuus – ”Minun ei tarvitsisi käydä töissä”

Australiaan rakkauden perässä muutto on ollut pin-up-malli Sini Ariellin elämän parhaimpia päätöksiä. Nyt hän ja aviomies Stuart Bonds odottavat esikoistaan, vastoin kaikkia odotuksia.

–Kun sain lapsettomuusdiagnoosin, otin kehoni täyteen tatuointeja. Käsittelin ahdistusta kivun kautta, Sini kertoo.­

4.7.2017 16:24

Jos joku olisi kertonut pin up -malli ja tatuoija Sini Ariellille, 35, kaksi vuotta sitten, miltä hänen elämänsä vuonna 2017 näyttää, olisi Sini varmaan purskahtanut epäuskoiseen nauruun.

Vuonna 2015 Sini oli eronnut silloisesta aviomiehestään Jonista. Ero oli erittäin kipeä, sillä sen syynä oli tahaton lapsettomuus. Lapsettomuusdiagnoosi oli murskannut kymmenen vuotta yhdessä olleen, ja koko tuon ajan lasta yrittäneen, parin viimeiset toivon hippuset perheenlisäyksestä.

Nyt kaksi vuotta myöhemmin Sini istuu helsinkiläisessä kahvilassa ja silittää pyöreää raskausvatsaansa hymyillen. Epäusko kuuluu vielä äänestä. Vastoin kaikkia odotuksia Sini on raskaana. Hän odottaa ensimmäistä lastaan yhdessä nykyisen aviomiehensä australialaisen Stuart Bondsin kanssa. Myös Joni on löytänyt onnen: hiljattain hän ja uusi puoliso saivat esikoisena. Kaikille kävi siis hyvin, mutta tie onneen ei ollut helppo.

–Olen oppinut, ettei elämää voi mitenkään ennalta suunnitella.­

Sini ja Joni olivat yhdessä kymmenen vuotta, kaikki ne vuodet he toivoivat hartaasti omaa lasta. Marraskuussa 2013 Sinistä tuntui kuin hän olisi saanut elinkautisen. Lääkärit totesivat, että Sinin on turha haaveilla biologisesta lapsesta.

– Tuomion jälkeen olimme Jonin kanssa vielä vuoden yhdessä. Vaikka Joni sanoi, ettei hän tahdo erota ja tahtoo mieluummin minut kuin perheen, tiesin kuinka paljon hän tahtoo isäksi.

Sini ja Stuart järjestivät näyttävät hääjuhlat elokuussa 2016 Lahdessa.­

Katso videolta kooste Sinin ja Stuartin häistä.

Vuoden jälkeen Sini ilmoitti Jonille tahtovansa erota, vaikka edelleen rakasti aviomiestään. Pariskunta oli kuitenkin vuoden aikana kasvanut erilleen.

– Sanoin, etten pysty tähän. Tiesin, kuinka paljon hän tahtoi perheen. Sanoin, etten anna sinun päättää tätä asiaa. Sanoin Jonille, että rakastan häntä niin paljon, että minun on pakko päästää hänet menemään.

Eron Sini kuvailee olleen erittäin raastava ja surullinen prosessi.

– Avioeromme oli aivan hirveä. Vaikka erosimme, soittelimme päivittäin ja itkimme puhelimessa. Vaikka kaikki tuntui hirvittävän pahalta, tiesimme ettemme voi palata yhteen.

Ajan kanssa molemmat pääsivät sopuun päätöksen kanssa.

– Ja kuinka hyvältä nyt tuntuukaan nähdä, kun Jonilla on oma pieni vauva sylissä. Silloin tajuan, että tämä oli meidän yhteisen päätöksen palkinto, Sini huokaa.

Sini painottaa sekä hänen että Jonin olevan erittäin onnellisia toistensa puolesta.

– Olemme varmasti molemmat vieläkin häkeltyneitä näistä ihmeistä, jotka luoja meille soi.

Sini kertoo raskauden myötä saaneensa runsaasti yhteydenottoja muilta lapsettomuusdiagnoosin saaneilta naisilta. Osa naisista tuli Sinin tapaan raskaaksi, osa ei.­

Australialainen farmimies vei sydämen

Eron jälkeen Sini tahtoi olla itsekseen ja tutkia ajatuksiaan kaukana kaikesta. Niinpä hän matkusti yksin Thaimaahan.

– Ja jo kahden viikon jälkeen erostani, tapasin Stuartin, Sini päivittelee.

Yhtä räävittömällä huumorintajulla siunattu australialaismies teki Siniin välittömästi vaikutuksen. Syksyllä 2015 Sini pakkasi omaisuutensa yhteen matkalaukkuun ja muutti Helsingistä Stuartin luo tämän farmille Australian Singletoniin.

– Elämäni ja kotini on nyt Australiassa. En usko, että muutan enää ikinä Suomeen, Sini sanoo.

Stuart ei koskaan tahtonut isäksi

Vuonna 2016 avioituneen parin suurin koetinkivi on ironisesti ollut uutinen raskaudesta. Siinä missä Sini oli aina haaveillut lapsesta, Stuart oli ajatellut ettei koskaan tahdo lapsia. Suhde oli hyvällä pohjalla, sillä Sini oli tehnyt sovinnon lapsettomuuden kanssa ja Stuart ajatteli löytäneensä viimein naisen, jonka kanssa voi elää lapsettomassa parisuhteessa.

Helmikuussa kaikki muuttui, kun raskaustestiin ilmestyi räikeä viiva.

– Vielä kuukautta aiemmin olin sanonut Stuartille, että olen tehnyt nyt sovun lapsettomuuteni kanssa. Itkin onnesta, sillä koin viimeinkin olevani vapaa asian suhteen.

Pariskunta teki tulevaisuuden suunnitelmia ja sopi keskittyvänsä jatkossa asioihin, jotka tekisivät heidät onnelliseksi sekä yksilöinä että pariskuntana. Siksi, kun vauva ilmoitti tulostaan, Sini sai valtavan raivokohtauksen.

– Ajattelin, että pakkoko juuri nyt! Juuri, kun ensimmäistä kertaa elämässäni olin sovussa itseni kanssa.

Testituloksen selvittyä sekä Sini että Stuart olivat ristiriitaisissa tunnelmissa.

– Itkimme ja nauroimme molemmat. Alkushokki oli todella raju ja tilanne oli kaoottinen muutaman viikon ajan. Lopulta kävimme asian takia terapiassakin.

–Kyllähän se tuntui epäreilulta, kun itse lapsettomana näki joidenkin kohtelevan lapsiaan kaltoin tai esimerkiksi äiti, jolla on neljä lasta, joista kaikki ovat huostaanotettuja. Noina hetkinä ajattelin, että miksi elämä on niin epäreilua, Sini myöntää.­

Ei pakottamista isäksi

Koska Stuart ei koskaan tahtonut lapsia, Sini koki, ettei voinut pakottaa tätä isäksi tahtomattaan.

– Stuart rakastaa lapsia on ja heidän kanssaan hirveän hyvä. Stuartin mielestä maailman tilanne on kuitenkin sellainen, ettei tänne kannata mitään mukuloita tehdä. Toisekseen Stuart ajatteli, että asiaan liittyy niin paljon riskejä ja sellaista, mikä voi mennä väärin, Sini sanoo ja jatkaa.

– Stuart on sellainen, että hän tykkää suunnitella asiat hyvin etukäteen ja pitää kaikki langat käsissään. Kun lapsia saa, niin eihän siinä yhtäkkiä ole mitään lankoja käsissä, Sini nauraa.

– Sanoin Stuartille, etten pakottanut Jonia siihen tilanteeseen, että hänen pitää olla ilman lapsia ja en pakota häntä siihen tilanteeseen, että hänen pitää olla lapsen kanssa, jos hän ei sitä oikeasti halua. Sanoin, etten aio aborttia tehdä, mutta jos Stuart ei tahdo isäksi, niin sitten vaan otan kimpsut ja kampsut ja lähden.

–Australialaiset ovat älyttömän ystävällisiä ja ihania, Sini kehuu uuden kotimaansa kansalaisia.­

Stuart torppasi vaimonsa puheet välittömästi.

– Stuart sanoi heti, ettet tietenkään lähde. Hän koki, että tämä on asia, joka meidän on vaan hoidettava ja että kai sillä, että saamme vauvan on jokin suurempi merkitys.

Nyt lasketun ajan lähestyessä myös Stuart on pikkuhiljaa innostunut perheenlisäyksestä.

– Lapsensaanti muuttaa ajatteluamme siitä, ketä me olemme. Toivon, että minä ja Stuart pysymme yhä samana pariskunta kuin nyt olemme, mutta että meitä tulee vain yksi ekstra perheeseemme lisää.

– Nyt olemme molemmat todella iloisia ja kiitollisia tulevasta vauvasta.

”Ei pakko käydä töissä”

Vauva-arjen suhteen pariskunta ei ole tehnyt minkäänlaisia suunnitelmia. Mahdollisuuksien mukaan Sini jatkaa työskentelyä omassa tatuointistudiossaan heti, kun se on mahdollista.

– En saa mitään äitiyspäivärahoja tai muuta, koska en ole Australian kansalainen.

– Rahan vuoksi minun ei tarvitse töitä tehdä ollenkaan, se on ihan fakta. Olen kuitenkin sellainen, joka ei osaa olla tekemättä töitä.

Vauva kuulee Sinin kaulassa roikkuvan bola-korun ääneen.­

Mekaanikkona hiilikaivoksella työskentelevä Stuart on Sinin mukaan kovapalkkaisessa työssä, siispä raha-asioista parin ei ole tarvinnut stressata. Omaisuutensa Stuart on tienannut hyvillä sijoituksilla, kuten sijoitusasuntoja ostamalla. Sini painottaa aviomiehensä tienanneen reilun miljoonan euron omaisuutensa pelkästään kovalla työnteolla.

Elämän parhaat päätökset

Avioeron ja Australiaan muuton Sini kokee olevansa elämänsä parhaimpia päätöksiä. Molemmat päätökset hän teki rakkaudesta. Pian Sini palaa Suomesta Singletoniin Stuartin luo, jossa häntä odottaa tyystin erilainen elämä kuin Helsingissä: valtava maatila farmieläimineen.

Tulevaisuudessa vauva-arjen lisäksi Sinin pitävät kiireisenä tatuointiasiakkaat, pin up -mallikisojen tuomarointi sekä Australiassa vireillä oleva tosi-tv-sarja, johon parhaillaan etsitään sponsoreita ja rahoitusta.

– Miten elämä voikaan mennä näin. Tämä on kyllä uskomatonta, Sini huokaa hymyillen.

Tuotetiedot: Mekko: Muotiputiikki Helmi, kaulakoru: Bola-pallo Savanni.com, meikit: Oriflame, ripset: Ibero Finland

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?