Uuteen suhteeseen ponkaissut Sami Minkkinen pohdiskelee onnetonta elämää: ”Vierellä ihminen, jota ei ole rakastanut enää aikoihin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Uuteen suhteeseen ponkaissut Sami Minkkinen pohdiskelee onnetonta elämää: ”Vierellä ihminen, jota ei ole rakastanut enää aikoihin”

Havaintoja parisuhteesta -bloggari Sami Minkkinen, 41, joutui eronsa ja uuden rakkaansa vuoksi kohun keskelle.

Bloggaaja Sami Minkkinen juontaa tulevan Kielletty rakkaus -tosi-tv-ohjelman.­

4.7.2017 13:55

Keväällä vaimostaan ja pienen lapsensa äidistä uuden rakastetun takia eronnut Sami Minkkinen ei silti ole jättänyt blogiaan.

Tuoreessa blogikirjoituksessaan ensi syksynä nähtävän Kielletty rakkaus -tosi-tv-ohjelman juontaja Minkkinen pohdiskelee sitä, että onni on lähtöisin itsestä.

– Mietitään sitä tilannetta. Sitä herää joka aamu ajatukseen, että vi**u, kun pitää taas herätä. Taas edessä päivä, jota ei tahtoisi elää. Elämä tuntuu tylsältä ja tarkoituksettomalta ja päällimmäisenä on ajatus, että saisi sen päivän jotenkin kahlattua läpi, Minkkinen aloittaa blogikirjoituksensa.

– Sitä on tyytymätön työpaikkaansa, parisuhteeseensa ja elämäänsä ylipäätään. Aamulla on jo niin huonolla tuulella, että tartuttaa sen kaikkiin muihinkin negatiivisella asenteellaan. Mikään ei ole hyvin. Edessä on työpäivä, jota ei tahtoisi ja vierellä ihminen, jota ei ole rakastanut enää aikoihin. Tai ehkä on, mutta omalla käyttäytymisellään ei ole sitä osoittanut sille toiselle enää pitkään aikaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Minkkinen pohdiskelee kirjoituksessaan, että pahimmassa tapauksessa ihminen sysää vastuun onnettomasta elämästään muualle kuin itseensä. Asiat ovat vinossa, mutta asialle tehdä yhtään mitään.

– Toiset haluavat toimia, kun huomaa, että elämä antaa tyytymättömyyttä osakseen. He lähtevät tekemään muutosta. Alkavat rakentaa elämästään sellaista, että joka aamu ei tarvitsisi herätä siihen ajatukseen, että elämä on perseestä. He yrittävät korjata vanhaa paremmaksi tai rakentaa jotain ihan uutta. Pyrkimyksenä mennä kohti parempaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän haluaa itse uskoa hyvään ihmissuhteeseen.

– Minä haluan uskoa, että ainoa tapa elää hyvässä ihmissuhteessa, on rakentaa omasta elämästä sellainen, että tuntee halua elää sitä. Jos ei itseä ja omaa elämää pysty rakastamaan, niin aika kevyttä on rakkaus sitä toista ihmistäkin kohtaan. Yleinen tyytymättömyys elämää kohtaan vaikuttaa negatiivisesti koko ympäristöön. Elämäänsä tyytymätön ihminen ei ehkä ole hyvä puoliso, ei hyvä työntekijä eikä ehkä hyvä vanhempi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?