Uhkeista kuvistaan tuttu näyttelijäkaunotar tilittää – ei saa elokuvarooleja jättirintojensa takia

rac

Julkaistu:

avautuminen
Rohkeista kuvistaan tunnettu Emily Ratajkowski, 25, nousi julkisuuteen esiinnyttyään Robin Thicken musiikkivideolla vuonna 2013.
Sen jälkeen mallina ja näyttelijänä työskentelevä kaunotar on ollut lukuisien lehtien kannessa sekä näytellyt muun muassa Ben Affleckin rakastajatarta menestyselokuvassa Gone Girl.

Yli 13 miljoonaa Instagram-seuraajaa kerännyt Emily Ratajkowski on julkaissut rohkeita kuvia faniensa iloksi.

Ilta-Sanomat uutisoi viime joulukuussa, kuinka uhkea kaunotar palkitsi miljoonat Instagram-seuraajansa kiertämällä nipin napin kuvapalvelun siveyssäännöt.

Voit lukea Ilta-Sanomien uutisen täältä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näyttelemisestä kiinnostunut uhkea Ratajkowski pahoittelee australialaisen Harper’s Bazaarin tulevassa numerossa, että hän ei saa töitä liian suurien rintojensa takia. Asiasta uutisoi muun muassa People-lehti.

– Minulle sanotaan aina, että olen liian seksikäs. Ihmiset eivät halua työskennellä kanssani, koska rintani ovat liian suuret, Ratajkowski pahoittelee.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Mikä rinnoissa on vikana? Ne ovat kauniit ja naiselliset, ja niitä pitäisi juhlia. Ne ovat mahtavat isoina ja mahtavat pieninä. Miksi tehdä asiasta numero? Ratajkowski ihmettelee.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän on sanonut aiemmin, että usein miehiä syytetään seksismistä, mutta naiset harrastavat sitä myös.

– Usein kuulee naisen sanovan toisesta naisesta, että tämä tekee jonkin asian vain saadakseen huomiota. Olemme sisäistäneet tämän tavan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt