Riutuneella olemuksellaan järkyttänyt American Pie -kaunotar avautuu rajusta kiusaamisesta – some täynnä törkykommentteja - Viihde - Ilta-Sanomat

Riutuneella olemuksellaan järkyttänyt American Pie -kaunotar avautuu rajusta kiusaamisesta – some täynnä törkykommentteja

Tara Reid, 41, avautuu kokemastaan kiusaamisesta.

Tara Reid kertoo eonline.com-sivuston haastattelussa kokemastaan kiusaamisesta ja arvostelusta, jota on saanut laihuutensa vuoksi. Vasemmalla Reid vuonna 2006.­

4.7.2017 9:57

Vuonna 1999 julkisuuteen ja miesten päiväunien kohteeksi ponnahtanut American Pie -näyttelijätär Tara Reid kertoo eonline.com-sivuston haastattelussa uusista rooleistaan muun muassa Worthless-elokuvassa sekä kokemastaan kiusaamisesta ja ulkonäkönsä arvostelusta.

Worthless-elokuvan pääsanoma on kiusaaminen.

– Kiusaaminen on iso asia nykypäivänä, ja olen itsekin ollut kiusaamisen uhri. Tiedän, miltä se tuntuu ja miten se sattuu, hän sanoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tara Reidin mukaan nykyisin on monenlaista kiusaamista niin sosiaalisessa mediassa kuin sen ulkopuolella.

– Toivon, että elokuva saisi ihmisen miettimään kahdesti ennen kuin sanoo jotain negatiivisesta toisesta ihmisestä. Yksi sana voi muuttaa kiusatun elämän kokonaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tara Reid tietää, mistä puhuu. Vaalean kaunottaren muuttunut ulkomuoto on herättänyt vuosien aikana kiivasta keskustelua internetissä. Varsinkin hänen laihuuttaan on ihmetelty.

Muun muassa useissa Tara Reidin Instagram-kuvissa on näyttelijättärelle suunnattuja törkeitä kommentteja.

– Ihmiset sanovat aina, etten syö ja kutsuvat minua pelottavan laihaksi. Syön koko ajan. Jokainen ystäväni tietää, että syön enemmän kuin moni muu. Olen vain laiha tyttö.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tara Reid vuonna 2002.­

– Oman kehon häpeäminen on monelle tytölle arkipäivää, ja se on huono asia. Voin todellakin samaistua aiheeseen, ja sen vuoksi elokuva merkitsee minulle niin paljon.

Tara Reid muistetaan parhaiten American Pie -elokuvien roolistaan. Kuva viimeisimmästä elokuvasta vuodelta 2012.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?