Hollywood-kaunotar poseeraa pelkässä läpikuultavassa paidassa ilman housuja – huomaatko yhdennäköisyyden 1960-luvun seksisymboliin?

Julkaistu:

Cara Delevingne nähdään brittilehden kannessa myös ihonmyötäisessä haarniskassa.
24-vuotias Cara Delevingne on yksi tämän hetken kirkkaimmista tähdistä. Huippumalli on poseerannut lukuisille maailman arvostetuimmille muotitaloille, koristanut muotilehtien kansia ja näytellyt useissa elokuvissa ja musiikkivideoissa.

Delevingne tähdittää heinäkuussa ensi-iltansa saavaa scifi-elokuva Valeriania. Hän poseerasikin brittilehti GQ:n heinäkuun numerossa äärimmäisen futuristisessa ja läpikuultavassa asussa. Hollywood-kaunotar ei kokenut tarpeelliseksi pukea kuvaan housujaankaan.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lehden kannessa Caran yllä nähdään ihonmyötäinen haarniska.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Scifi-teemaisissa kuvauksissa oli vaikutteita vuoden 1968 Barbarella-elokuvassa pääosaa esittäneestä Jane Fondasta. Elokuvassa Barbarella esitellään Maan hallituksen agentiksi, jonka tehtävänä on etsiä käsiinsä ihmiskunnan tuhoavaa asetta kehittelevä tiedemies.


GQ julkaisi myös videon haastattelutilanteesta. Videolla näyttelijäkaunotar sai antaa sähköiskun toimittajalle, jos hän ei pitänyt hänelle esitetystä kysymyksestä.Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota kantaa

Muistatko Barabella-elokuvan?

Kyllä 26% Ei 74%
Ääniä yhteensä 1633

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt