Martina Aitolehden suuri selkäleikkaus ohi – näin hän kommentoi vointiaan IS:lle sairaalavuoteelta - Viihde - Ilta-Sanomat

Martina Aitolehden suuri selkäleikkaus ohi – näin hän kommentoi vointiaan IS:lle sairaalavuoteelta

Martina Aitolehti kertoo pitkän selkäleikkauksen menneen hyvin.

Martina Aitolehden selkäleikkaus onnistui.­

3.7.2017 18:02

Tv-persoona Martina Aitolehti kertoi viikko sitten maanantaina joutuvansa suureen selkäleikkaukseen.

Syy piinaaviin selkävaivoihin löytyi lääkärissä ravaamisen jälkeen magneettikuvista. Martinalla todettiin välilevyntyrä ja selkäydinkanavan verenvuoto.

Leikkaus on nyt ohi. Ilta-Sanomat tavoitti juuri sairaalassa heränneen Aitolehden.

– Leikkaus meni hyvin, hän tiivistää vointinsa.

Aitolehti kertoi IS:lle aiemmin leikkauksen vaativan kuukauden levon, jossa tulee välttää juoksua ja punttisalitreeniä. Uiminen ja vesijuoksu on sallittua.

Hän päivitti hetki sitten kuvan sairaalan heräämöstä myös Instagramiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kivut on aika kovat ja istuminen mahdotonta. Tästä alkaa kuntoutus ja kohta mennään taas niin, että tietää. Kiitos sairaalan huippu osaavalle henkilökunnalle, kaunotar kirjoittaa Instagramissa.

Aitolehti joutui kohun keskelle viikonloppuna viettäessään ystävänsä 30-vuotispäiviä Helsinki Blockfest: The Weekndin vip-teltassa, jonne saapui Aitolehden sanojen mukaan myös hänen ex-ystävänsä. Tilanne kärjistyi, kun nämä kaksi julkisuudesta tunnettua naista kohtasivat.

Martina ei olisi halunnut kohdata naista ja pyysi järjestysmiehiä poistamaan hänet teltasta.

– Odotin siinä hetken ja kun mitään ei tapahtunut, menin pyytämään häntä poistumaan. No, ei hän lähtenyt ja otin sitten sellaisen kovemman puoleisen äidillisen otteen hänestä, Martina kertoi IS:n erikoistoimittaja Rita Tainolalle aiemmin.

– Minun tapani toimia ei todellakaan ollut oikea, mutta tilanne on ex-miehen kanssa nyt vain niin tulenarka. Sitten tulivat järjestysmiehet ja poistivat naisen, Martina sanoo ja huomauttaa asian nyt olevan hänen puoleltaan loppuun käsitelty.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?