Pahoinpitely baarissa ja rattijuopumus – näin Martina Aitolehti on kohahduttanut vuosien varrella: Muistatko nämä edesottamukset? - Viihde - Ilta-Sanomat

Pahoinpitely baarissa ja rattijuopumus – näin Martina Aitolehti on kohahduttanut vuosien varrella: Muistatko nämä edesottamukset?

Martina Aitolehti on kohahduttanut julkisuudessa vuosien varrella moneen otteeseen.

Martina Aitolehti on kohahduttanut vuosien varrella useaan otteeseen.­

3.7.2017 13:58

Martina Aitolehti vahvisti maanantaina IS:lle, että hän on ollut osallisena Helsinki Blockfest: The Weekndin vip-teltassa tapahtuneessa rähäkässä viime viikonloppuna. Aitolehti vietti mukavaa iltaa ystäviensä kanssa vip-teltassa viime lauantaina, kun hän näki julkisuudesta tutun ex-ystävättärensä saapuvan samaan tilaan.

Tapahtumat eskaloituivat, koska taustalla on entiseen parisuhteeseen liittyvä erimielisyys. Aitolehti ei olisi halunnut kohdata naista ja pyysi järjestysmiehiä poistamaan hänet teltasta.

– Odotin siinä hetken ja kun mitään ei tapahtunut, menin pyytämään häntä poistumaan. No, ei hän lähtenyt ja otin sitten sellaisen kovemman puoleisen äidillisen otteen hänestä, Aitolehti kertoi IS:lle.

Näin Aitolehti poseerasi vuonna 2004. Samana vuonna hän nousi julkisuuteen jalkapalloilijan salarakkaana.­

Aitolehti on ollut julkisuudessa vuodesta 2004, jolloin hän tuli tunnetuksi salasuhteestaan jalkapalloilija Alexei Eremenkoon.

Kohukaunotarta on aikaisemminkin syytetty pahoinpitelystä, rattijuopumuksesta ja hän on saanut lähtöpassit suositusta tosi-tv-ohjelmasta.

Muistatko vielä nämä Aitolehden edesottamukset?

Pahoinpitelysyyte baaritappelusta

Vuonna 2010 Aitolehteä syytettiin ravintola Luxissa tapahtuneesta pahoinpitelystä. Rähäkän toisena osapuolena oli Anne-Mari Berg, joka on tullut tunnetuksi paitsi mallina ja juontajana, myös Ilkka Kanervan tekstiviestikohun yhtenä osapuolena.

Pahoinpitely tapahtui helsinkiläisessä ravintola Luxissa lokakuussa 2008. Kyseistä iltaa edelsi vuoden kestänyt riitely, jonka aikana Berg väitti saaneensa Aitolehdeltä lukuisia vihaisia puheluita ja törkeitä viestejä. Bergin ei omien sanojensa mukaan ollut tietoa siitä, miksi he riitelivät. Hänen mukaansa hän oli saanut Aitolehdeltä vastaukseksi vain, että hän oli kuulemma puhunut heistä pahaa jollekulle.

Martina Aitolehti ja Anne-Mari Berg oikeudessa vuonna 2010.­

Aitolehti väitti Bergin tönäisseen häntä ja itse vain tönäisseensä takaisin. Berg kuitenkin esitteli oikeudelle valokuvatodisteita pahoinpitelyn jälkeen jaloistaan löytyneistä mustelmista ja kertoi myös hänen hiuksiaan revityn niin, että päälaelle jäi kalju kohta. Aitolehti kiisti pahoinpitelysyytteet. Syyttäjä vaatii Bergille rangaistusta kunnianloukkauksesta, koska tämä oli nimitellyt Aitolehteä yökerho Luxissa.

Lopulta molemmat tuomittiin sakkoihin ja maksamaan korvauksia toisilleen.

IS uutisoi vuonna 2010 oikeudenkäynnin jälkeen, että Aitolehti kertoi soitelleensa Bergille, koska oli kuullut Bergin levittävän huhua, jonka mukaan Aitolehti ja hänen silloinen miehensä Esko Eerikäinen rahoittaisivat liiketoimiaan huumekaupalla.e

Aitolehden asianajaja paljasti oikeudessa, että Berg olisi puhunut asiasta tosi-tv-tähti Sauli Koskiselle, joka tunnetaan nykyään myös laulaja Adam Lambertin ex-rakkaana.

– Haluaisin kuulla, kuka väittää minun sanoneen sellaista ja miksi hän ei ole täällä todistajana, Anne-Mari Berg ihmetteli oikeudessa.

– Voisit kysyä asiaa Sauli Koskiselta, Martinan ja Eskon asianajaja vastasi yllättäen.

Martina kertoi asiasta tarkemmin IS:lle vuonna 2010.

– Palkkalistoillamme olevat Sauli Koskinen ja Niko Nousiainen kertoivat Anne-Marin kauhistelleen, että heidän palkkansa maksetaan huumerahoilla.

Rähäkkä Viidakon tähtösissä

Tunteet Thaimaan viidakossa kuumenivat vuonna 2012, kun Aitolehti oli kuullut edellisen tehtävän jälkimainingeissa Maisa Torpan levitelleen hänestä perättömiä tietoja Facebookissa. Raivostunut Martina halusi selvittää asian ja lähti naapurileiriin.

Kesken sanaharkan Martina kimmastui. Hän uhkaili Maisaa ja yritti käydä kilpasiskonsa kimppuun.

– Maisa päästi suustaan asiaankuulumattoman kommentin, josta hermostuin. Kyseinen väite ei liity ohjelmaan mitenkään, enkä halua sitä puida jälkeenpäin, Martina tuumasi IS:lle.

Martina Aitolehti osallistui Viidakon tähtöset -tosi-tv-sarjaan vuonna 2012.­

Maisa kiistää levitelleensä Martinasta mitään tietoja, ja hän kertoo saaneensa myös Martinan lopulta tajuamaan asian.

– Teimme sovinnon jo viidakossa ja olemme nyt väleissä. Martina on muun muassa antanut minulle paljon vauvanhoitoon liittyviä vinkkejä, esikoistaan tuolloin odottanut Maisa kertoi.

Riidan seurauksena juontaja Ali Jahangiri lähetti kuitenkin sekä Torpan että Aitolehden pois. He kuitenkin palasivat ohjelmaan takaisin.

Rattijuopumus

Kesällä 2014 Aitolehti joutui kaksi kertaa tekemisiin virkavallan kanssa. Julkkiskaunotar posotteli toukokuussa Länsiväylällä illansuussa 125 kilometrin tuntinopeutta, kun tiellä on 80 kilometrin tuntinopeus.

Heti juhannuksena hän joutui uudelleen poliisin haaviin Puumalassa.

Oikeuden papereista käy ilmi, että Aitolehti oli kiinnittänyt poliisin huomion ajamalla ylinopeutta. Hänen veressään oli alkoholia 0,75 promillea.

Aitolehti määrättiin ajokieltoon puoleksi vuodeksi. Hän kommentoi asiaa blogissaan.

– Se shokki ja tilanteessa hämmentyminen on jotain minkä tulen muistamaan koko elämäni. Ensimmäistä kertaa 15 vuoden julkisuuden aikana olen saanut todella vihaista postia ja syystäkin. Ymmärrän paremmin kuin hyvin, Aitolehti kirjoitti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?