Laura Lepistö julkaisi hempeän pusukuvan – ex-taitoluistelija hehkuttaa rakkauttaan: ”Heinäkuu alkoi kauniisti” - Viihde - Ilta-Sanomat

Laura Lepistö julkaisi hempeän pusukuvan – ex-taitoluistelija hehkuttaa rakkauttaan: ”Heinäkuu alkoi kauniisti”

Entinen taitoluistelija avioitui kaksi vuotta sitten.

Laura Lepistö ja Tommi Huovinen ovat olleet naimisissa vuodesta 2015.­

3.7.2017 13:12

Suomen kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö hempeilee julkaisemassaan Instagram-kuvassa rakkaansa kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Heinäkuu alkoi kauniisti, luistelijakaunotar kirjoittaa.

Lepistö avioitui heinäkuussa 2015 pitkäaikaisen miesystävänsä Tommi Huovisen kanssa Helsingin Johanneksen kirkossa.

– Totta kai kilpauran aikaan parisuhde oli erilainen, mutta kauhean paljon ei ole arki muuttunut avioitumisen jälkeen. Meillä on tietysti nyt paljon enemmän yhteistä aikaa, Lepistö kertoi IS:lle viime vuonna.

– Mielestäni on tärkeää, että on yhteinen sävel, mutta myös se, että molemmilla on omat juttunsa ja intohimonsa. Itsenäisyys on molemmille tosi tärkeää, että on omat ystävät ja työurat, mutta vastapainoksi myös yhteisiä juttuja.

Yli 9 vuotta yhdessä ollut pari tapasi toisensa jo ennen kuin Lepistö menestyi taitoluistelussa. Lepistö myöntää, ettei arjen pyörittäminen huippu-urheilijan kanssa ole puolisolle kaikista helpoin tehtävä.

– Vaikka en ole kova stressaamaan, niin aina kun kisat lähestyivät, muutuin kireämmäksi. Tommin mielestä huonoimmat luonteenpiirteeni ovat itsepäisyys ja tietty yksilöurheilijalle luonteva itsekkyys. Siinä olen kehittynyt ja pystyn menemään myös toisen aikataulujen ehdoilla.

– Entiseltä urheilijalta sellainen saattaa välillä vaatia paljon, koska ennen arjessa on täytynyt mennä aina harjoittelun ehdoilla, hän pohtii.

Laura Lepistö lopetti taitoluistelu-uransa vuonna 2012.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?