Julkkisnaiset välikohtauksessa festareiden vip-alueella – nyt puhuu Martina Aitolehti: ”Otan täyden vastuun”

Selkäleikkaukseen valmistautuva Martina Aitolehti kertoo oman versionsa viikonvaihteen tapahtumista.

Martina Aitolehti vietti mukavaa iltaa VIP-teltassa, kun tilanne kärjistyi.

3.7.2017 10:07

Martina Aitolehti vietti viikonvaihteessa ystävänsä 30-vuotispäiviä Helsinki Blockfest: The Weekndin vip-teltassa, jonne saapui Aitolehden sanojen mukaan myös hänen ex-ystävänsä. Tilanne kärjistyi, kun nämä kaksi julkisuudesta tunnettua naista kohtasivat.

Asiasta ensimmäisenä kertonut Iltalehti uutisoi maanantaina Martinan lyöneen erästä naista korkokengällään.

– En ole lyönyt ketään korkokengällä, minulla ei ollut korkokenkiä edes jalassa. Myönnän kuitenkin ottaneeni kyseistä julkkisnaista melko kovanlaisen äidillisen otteen, jota näin jälkeen päin ajateltuna ei olisi pitänyt tehdä.

– Otan tekemisistäni kaiken vastuun. En halua asiaa enempää vatvoa, sillä minulla on tänään maanantaina edessä rankka selkäleikkaus, Martina kertoo Ilta-Sanomille.

Hiljaisella äänellään Martina kuitenkin sanoo tapahtumien eskaloituneen siksi, että taustalla olisi entiseen parisuhteeseen liittyvä erimielisyys.

Martinalla on takanaan tuore ero. Hänen ex-avopuolisonsa Stefan Therman vahvisti jokin aika sitten Ilta-Sanomille parin eronneen, mutta IS:n tietojen mukaan he asuvat vielä samassa taloudessa.

– Tilanne on nyt arka ja siksikin pyysin häntä (julkkisnaista) antamaan meille rauhan selvittää asiat. Niin hän ei ole tehnyt, Martina kertoo.

Martina vietti mukavaa iltaa ystäviensä kanssa vip-teltassa viime lauantaina, kun hän näki ex-ystävättärensä saapuvan samaan tilaan. Kaiken tapahtuman jälkeen Martina ei olisi halunnut kohdata naista ja pyysi järjestysmiehiä poistamaan hänet teltasta.

– Odotin siinä hetken ja kun mitään ei tapahtunut, menin pyytämään häntä poistumaan. No, ei hän lähtenyt ja otin sitten sellaisen kovemman puoleisen äidillisen otteen hänestä.

– Minun tapani toimia ei todellakaan ollut oikea, mutta tilanne on ex-miehen kanssa nyt vain niin tulenarka. Sitten tulivat järjestysmiehet ja poistivat naisen, Martina sanoo ja huomauttaa asian nyt olevan hänen puoleltaan loppuun käsitelty.

IS ei tavoittanut tapahtuman muita osapuolia kommentoimaan asiaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?