Viihde

Spice Girls -tähden tilillä vain 1108 euroa – mihin katosi 43 miljoonan omaisuus? ”Heidän elämäntyylinsä oli ylellinen”

Julkaistu:

Mel B:n ja hänen entinen aviomiehensä taistelevat verovelkojen kanssa.
Entinen Spice Girls -tähti Mel B:n eli Melanie Brownin 43 miljoonan euron omaisuudesta on jäljellä vain 1108 euroa, kertovat muun muassa brittilehdet Daily Mail ja Mirror. Poptähdellä väitetään olevan myös mittavia verovelkoja.

– Mel B on kansainvälinen supertähti ja työskentelee America’s Got Talent-ohjelmassa, mutta hänellä on vain vähän rahaa tilillä, brittilehtien lähteet kertovat.


Mel B:n ja hänen entisen aviomiehensä, tuottaja Stephen Belafonten kymmenen vuotta kestäneen avioliiton kulissit romahtivat huhtikuun alussa, kun Mel B kertoo poliisille miehensä usein pahoinpidelleen häntä. Poptähti haki ex-miehelleen lähestymiskieltoa, ja sellainen myönnettiin.


Belafonten edustaja Grace Jamra kuitenkin kertoi Brownin tuhlanneen miljoonaomaisuutensa avioliiton aikana, ja pariskuntaa uhkaavatkin mittavat verovelat.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Heidän elämäntyylinsä oli ylellinen. Hän (Brown) tuhlasi kaikki Spice Girls -urallaan tienaamansa rahat, ainakin 50 miljoonaa dollaria, Jamra kertoi.

Poptähden oman Moneyspider Productions -yrityksen tilillä on 961 puntaa eli 1108 euroa.

Mel omistaa yhä 20 prosenttia Spice Girls Limited sekä 16 prosenttia Octopus Direct Limited -yrityksistä, joiden tileillä oli Mirrorin mukaan viime vuonna 126 845 euroa sekä 12 165 euroa.


Mel B:n edustaja Jacalyn Davis avautui parin veroveloista kertoen niiden aiheutuneen ”varomattomista elämänvalinnoista”.

– Heillä ei ikinä ollut rahaa vuoden lopussa veroja varten. Kaikki tulot tuhlattiin, tässä avioliitossa Brownin tulot Spice Girls -ajalta, Davis kertoi.


Belafonten väitetään pahoinpidelleen Mel B:n juuri ennen Spice Girlsin legendaarista paluuta keikkalavalle Lontoon olympialaisissa vuonna 2012. Brittilehden mukaan aviomies tönäisi Mel B:n maassa olleelle matolle päivää ennen paluukeikkaa. Mel B väitti, että iskun voimasta hänen ihoonsa tuli haavoja. Laulaja kertoi, että tapauksen vuoksi Belafonte pakotti hänet twiittaamaan, että laulaja olisi satuttanut itsensä juostessaan korkokengissä.

Mel B kertoi yrittäneensä jättää aviomiehensä useita kertoja, mutta sanoi miehen uhanneen häntä väkivallalla ja uhanneen tuhota vaimonsa elämän ”kaikilla mahdollisilla keinoilla.”

– Hän uhkasi tuhota urani ja viedä lapseni minulta, laulaja on sanonut lehden mukaan.

Mel B kertoo kaiken alkaneen jo heidän ensimmäisenä avioliittovuotenaan 2007. Belafonte on kiistänyt väitteet jyrkästi TMZ:n haastattelussa.

– Nämä väitteet ovat erittäin häiritseviä. Olen järkyttynyt näistä väitteistä, Belafonte kommentoi sivustolle.

– Mielestäni minut on lavastettu näyttämään pahikselta. Syytteitä syytteiden perään. Oikeudessa tapaamme, Belafonte kuittaa syytökset.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt