Vankilan luksuselämään vaihtanut ”maailman komein rikollinen” hempeili miljardööriperijättären sylissä – fanit raivoissaan perheenisän syrjähypystä - Viihde - Ilta-Sanomat

Vankilan luksuselämään vaihtanut ”maailman komein rikollinen” hempeili miljardööriperijättären sylissä – fanit raivoissaan perheenisän syrjähypystä

Yhdysvaltalainen malli Jeremy Meeks elää nykyään yltäkylläistä elämää. Hänen taustansa on kuin suoraan ryysyistä rikkauksiin -tarina.

Jeremy Meeksin pidätyskuva (kesk.) herätti valtavasti huomiota vuonna 2014. Nykyisin Meeks on menestyvä malli.

2.7.2017 9:25

Kesällä 2014 internetissä levisi Jeremy Meeksin pidätyskuva. Kuva sai naiset hullaantumaan aserikoksesta syytetystä miehestä.

Kansainvälisiin kuvatoimistoihin levinnyt kuva teki Meeksistä julkisuuden henkilön, ja mallitoimistot innostuivat pitkänhuiskeasta komistuksesta niin paljon, että kosiskelivat miestä kilpaa toimistojen listoille.

Meeksin manageri Jim Jordan neuvotteli sopimuksen White Cross Management -toimiston kanssa, vaikka mies istui vielä tuomiotaan, ja hän aloitti mallintyöt heti vapautumisensa jälkeen keväällä 2016.

Voit lukea Ilta-Sanomien uutisen aiheesta täältä.

Vuosi on kulunut, ja nyt Meeks elää luksuksen täyteistä elämää. Miehen Instagram-tilillä on 1,2 miljoonaa seuraajaa ja hän poseeraa kuvissa tähtien, kuten laulaja Nicki Minajin seurassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vielä vankilasta vapauduttuaan kolmen lapsen isä hehkutti suhdettaan vaimoonsa Melissa Meeksiin, jonka kanssa hän oli ollut naimisissa kahdeksan vuotta.

– Juhlimme 8-vuotishääpäiväämme tänään, ja 50 vuotta lisää tulossa. Myötä- ja vastoinkäymisissä! Jeremy Meeks iloitsi herttaisen yhteiskuvan kuvatekstissä.

Nyt parin suhde vaikuttaa olevan turbulenssissa. Brittiläinen Daily Mail julkaisi sunnuntaina kuvasarjan, jossa naimisissa oleva Meeks hempeilee suuren luksusjahdin kannella miljardööriperijä Chloe Greenin kanssa.

Pariskunta antautuu suutelosessioihin ympärillä olevista ihmisistä välittämättä.

Kuvien levittyä julkisuuteen, miljardööriperijätär julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa on hänen ja Meeksin lisäksi mukana myös Meeksin manageri.

– Tämä on vasta alkua. Otamme vastaan niin kiitoksen kuin haukutkin, Chloe Green kirjoittaa kuvan yhteydessä vapaasti suomennettuna.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös Jeremy on julkaissut kuvan jahdilta. Kuvassa hän tosin poseeraa yksin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kommentoijat ovat ihmetelleet miehen puuhia ja julkisuuteen levinneitä kuvia.

– Vaimosi oli tukenasi, kun olit vankilassa. Kuinka voit tehdä hänelle näin? seuraajat ihmettelevät ja tuomitsevat miesmallin käytöksen.

– Todella surullista, eräs seuraaja jatkaa.

Myös Meeksin Melissa-vaimolla on yli 30 000 Instagram-seuraajaa. Hän on postannut tililleen paljon puhuvia kuvia.

Lauantaina hän julkaisi myös syntymäpäiväkuvan, jonka alle kommentoijat ovat tulleet pahoittelemaan tapahtunutta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Rahalla ei voi ostaa onnea. Sillä ei saa perhettä tai kotia. Maailma, jossa hän elää tällä hetkellä ailahteleva paikka. Hänen aikansa on pian ohitse, mutta sinun aikasi on nyt. Sano hänelle kiitos ja tee elämästäsi sellainen kuin ansaitset, eräs kommentoija kirjoittaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?