Täysin muuttunut Pamela Anderson täytti 50 vuotta – julkaisi eroottisia kuvia faniensa iloksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Täysin muuttunut Pamela Anderson täytti 50 vuotta – julkaisi eroottisia kuvia faniensa iloksi

Povipommi Pamela Anderson viettää lauantaina 50-vuotissyntymäpäiväänsä.

1.7.2017 17:38

Baywatch-tv-sarjasta jättisuosioon ponnahtanut povipommi Pamela Anderson täyttää lauantaina 1.7. 50 vuotta. Syntymäpäivänään Anderson julkaisi virallisella Instagram-tilillään itsestään kaksi mustavalkoista valokuvaa vähissä vaatteissa.

Toisessa kuvassa pitsialusvaatteissa ja korkeissa koroissa poseeraava Anderson keikistelee kameran vieressä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Toisessa kuvassa niukoissa farkkushortseissa esiintyvä Anderson on peittänyt rintansa käsillään ja poseeraa silmät suljettuina.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Molempiin kuviin on sadellut runsaasti onnitteluja Andersonin faneilta. Useissa kommenteissa todetaan Playboy-mallinakin uraa luoneen Andersonin olevan upea ilmestys.

Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Rita Tainola tapasi Andersonin toukokuussa Monacon GP:ssa. Tuolloin Anderson muisteli IS:lle taannoista matkaansa Suomeen. Andersonilla on kanadansuomalaiset sukujuuret, ja Suomen-matkan aikana hän tapasikin Hyytiäisen suvun jäseniä.

– Isäni pitää heihin yhteyttä, minä olen liian kiireinen. Totuus on myös se, etten oikein edes tunne suomalaisia sukulaisiani, Anderson kertoi IS:lle.

Pamela Anderson on vegaani ja hänet tunnetaan eläintenoikeuksien puolestapuhujana. Anderson on eläinoikeusjärjestö PETAn jäsen.­

Eläinaktivistina runsaasti työtä tehnyt Anderson on viime aikoina ollut otsikoissa myös muuttuneen ulkonäkönsä vuoksi. Anderson on totuttu näkemään julkisuudessa vahvasti meikattuna viime kevääseen saakka. Nykyään tähti on useimmiten nähty julkisuudessa lähes meikittömänä.

IS:n haastattelussa Anderson kertoikin saaneensa runsaasti kehuja ja kiitosta siitä, ettei meikkaa enää niin paljon.

– En yksinkertaisesti jaksa enää tässä iässä istua kahta tuntia meikkituolissa. Nykyään ehostukseni kestää kaksi minuuttia, Anderon kertoi IS:lle.

Pamela Andersonin roolihahmo C. J. Parker pelasti vaaraan joutuneita uimareita huippusuositussa Baywatch-sarjassa.­

Kanadan Ladysmithissä 1. heinäkuuta vuonna 1967 syntyneellä Andersonilla on kaksi lasta Brandon Thomas Lee, 21, ja Dylan Jagger Lee, 19, entisestä liitostaan rocktähti Tommy Leen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?