Krista Siegfrids, 31, naimisiin syksyllä! Janne-rakas kosi jo vuosia sitten – ”Kalenterista on nyt löytynyt päivä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Krista Siegfrids, 31, naimisiin syksyllä! Janne-rakas kosi jo vuosia sitten – ”Kalenterista on nyt löytynyt päivä”

Laulaja Krista Siegfrids astuu avioliiton satamaan syksyllä.

Kaunisääninen laulaja Krista Siegfrids tekee töitä niin Ruotsissa kuin Suomessa. Krista ja toimittaja Janne Grönroos ovat olleet yhdessä 12 vuotta ja he avioituvat syksyllä.

30.6.2017 6:31

Upea laulaja Krista Siegfrids 31, säteilee uudenlaista onnea. Hän on jo tovin etsinyt sopivaa hääpäivää puolisonsa Janne Grönroosin, 32, kanssa ja nyt sellainen on löytynyt.

– Syksyllä avioidutaan, Krista kertoi Ilta-Sanomille DTM-yökerhossa järjestetyssä Westerbackin ja Barefoot Winen Pride-viikon kuohuvat -tapahtumassa torstaina.

– Kalenterista on nyt löytynyt hääpäivä, hän iloitsi.

Krista ja Janne ovat olleet yhdessä jo 12 vuotta ja nykyään he asuvat Helsingissä ja Tukholmassa. Krista tekee uraa Ruotsissa ja pian hän julkaisee siellä uuden singlen.

Janne puolestaan on saanut toimittajan työtään vastaavan pestin Aftonbladetin aamutelevisiossa TV3-kanavalla.

Elämä siis hymyilee niin työn kuin yksityiselämän suhteen. Kristalla on paljon keikkoja molemmissa maissa, ja pian hän alkaa purkittaa musiikkiaiheista televisio-ohjelmaa suomalaiselle televisiokanavalle.

Krista toimi torstaina tuomarina Mr Gay Finland -kisassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?