Temppari-Jonnen rietas Elämänpeli-musiikkivideo on julki: ”Tänä yönä mä kiipeen sun selkään” - Viihde - Ilta-Sanomat

Temppari-Jonnen rietas Elämänpeli-musiikkivideo on julki: ”Tänä yönä mä kiipeen sun selkään”

Julkaistu: 30.6.2017 0:00, Päivitetty 30.6.2017 9:15

Temptation Island Suomesta tuttu, Mr. Elämänpeli Jonne Sahanen uskoo ihmisten yllättyvän siitä, että hän osaa laulaa.

Lahdessa ja Helsingissä kuvattu Elämänpeli on tosi-tv-tähteyteen nousseen Jonne Sahasen ensimmäinen biisi.

– Mä kerron siitä, kun ollaan sinkkuna ja kiivetään toisen selkään, niin ei siinä mitään. Mutta sitten jos ollaan parisuhteessa, ollaan sata tai ei ollenkaan.

Elämänpeli-kappaleen tiiseriä on katsottu lähes 90 000 kertaa. Sen menestyksen perusteella Jonne uskoo torstain ja perjantain välisenä yönä julkaistun biisinsä saavan hyvän vastaanoton.

– Musiikkivideosta en osaa vielä sanoa, hän kertoo ja selittää, että ensimmäiset versiot olivat K18-materiaalia, jotka piti leikata pois.

Valmis video on sensuroitu, mutta kyllä siitäkin kiihkoa ja vähäpukeisia naisia löytyy. Biisissä Jonne laulaa ja räppää.

– Kaikki ajattelee, että mitä helvettiä, osaanko mä laulaa. Kun ne kuulee biisin, ne tajuaa, että osaahan se oikeasti laulaa.

Jonne oli torstaina matkalla Provinssirockiin yhdessä samasta sarjasta tutun Jennikan kanssa. He kuvaavat siellä yhdessä omaa Tequilaa ja tv-viihdettä YouTube-sarjaansa, jossa on mukana suurin osa kuluneen TIS-kauden tähdistä. Lisämausteensa tuovat Sika-Mika ja Satu sekä Roope edelliseltä kaudelta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?