Viihde

”Bordellikooma-Lamar” puhuu suunsa puhtaaksi ex-vaimostaan – Khloe Kardashianilta julma intiimihuijaus

Julkaistu:

Huijaus
Koripallotähti Lamar Odom kommentoi entistä avioliittoaan koskevia huhuja.
Ex-koripallotähti Lamar Odom on avautunut harvinaisessa haastattelussa yksityiselämänsä kiemuroista.

Odom kävi muutama vuosi sitten lähellä kuolemaa, sillä hänet löydettiin nevadalaisesta ilotalosta tajuttomana lokakuussa 2015. Hän oli ottanut yliannostuksen huumeita ja vaipui koomaan, mutta heräsi neljä päivää myöhemmin. Hän on kertonut aikaisemmin avoimesti huumekoukustaan.

– Se oli Jumalan tapa kertoa, että lopeta, hän sanoo.


Kaksinkertainen NBA:n mestari tunnetaan myös Khloe Kardashianin entisenä miehenä. He menivät naimisiin syksyllä 2009. Viime syksynä Kardashianin ja Odomin suhde päättyi lopulliseen eroon, kun pari jätti avioeropaperit.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kardashian sai tietää Odomin huumeiden käytöstä kaksi vuotta ennen pariskunnan eroa.

– Hän oli pettynyt. Surullisinta on, etten tiedä olinko itse pettynyt koska käytin huumeita vai koska jäin kiinni. Hän tiesi kokaiinista koko ajan sen jälkeen. Se oli valintani. En sanoisi, että hän hyväksyi käytön, mutta hän sieti sitä, Odom on kertonut.


Tuoreessa haastattelussa Odom vastaa huhuihin, joiden mukaan Kardashian olisi parin avioliiton aikana huijannut käyvänsä hedelmällisyyshoidoissa.

– Se satutti. En ehkä ollut valmis isäksi, joten siinä hän oli oikeassa. Hän olisi voinut tosin kertoa minulle, vaikka olikin ehkä oikeassa, Odom sanoo.

Odom kertoo haastattelussa myös, että pysyisi nyt kaukana, jos Kardashian lähestyisi häntä.

– En sano tätä pahalla, mutta meidän kannattaa pysyä kaukana toisistamme. Se olisi parasta meille molemmille, hän selitti

.


Kardashian heilastelee nykyään koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa. Odomia uusi suhde ei haittaa.

– He näyttävät onnellisilta. Hyvä heille, hän kommentoi.

Kardashianit -tosi-tv-sarjassa seurataan Odom oli läheisissä väleissä Kardashianin ja hänen veljensä Rob Kardashianin kanssa. Veljeen Odom ei ole pitänyt yhteyttä.

– Satutin hänen siskoaan liikaa. Jos Khloe olisi minun siskoni, en itsekään hyväksyisi itseäni, Odom sanoo.


Odom myös kertoo mielipiteensä niin sanotusta ”Kardashian-kirouksesta”, jonka mukaan kaikkien Kardashian-perheen naisten kanssa seurustelevien miesten elämä tuhoutuu tavalla tai toisella.

– Olet osa kaikkea, mitä hekin ovat. Se yhdistettynä omiin ongelmiin voi olla aika paljon kenelle tahansa, hän selittää.


Myös huhut rahaongelmista Odom kuittaa lyhyesti.

– Rahatilanteeni on hyvä. Pelasin tarpeeksi kauan. Minun ei tarvitse huolehtia mistään.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt