Tulipalo tuhosi Rillit huurussa -tähden talon – koko tila paloi maan tasalle - Viihde - Ilta-Sanomat

Tulipalo tuhosi Rillit huurussa -tähden talon – koko tila paloi maan tasalle

Rillit huurussa -sarjasta tuttu Johnny Galeck joutui surulliseen tilanteeseen, kun tulipalo tuhosi koko hänen talonsa ja tilansa.

28.6.2017 13:17

Yhdysvalloissa Kaliforniassa ovat riehuneet jälleen valtavat maastopalot.

Rillit huurussa -sarjasta tuttu näyttelijä Johnny Galecki on yksi niistä epäonnisista, joiden omaisuutta on tuhoutunut paloissa.

TMZ-sivuston mukaan näyttelijän omistama tila San Luis Obispossa, San Fransicon ja Los Angelesin välissä, on tuhoutunut täysin. Tilaan kuuluu ainakin 150 hehtaaria maata, viinitarhoja sekä asuinrakennus.

Galeck itse on kunnossa ja hän ei ollut palon sattuessa paikalla tilallaan. Myöskään kukaan muu ei loukkaantunut näyttelijän tilan palossa.

– Sydämeni on kaikkien niiden luona, jotka kärsivät tämän ilkeän tulen takia, Galeck kertoo TMZ:lle.

Hän toteaa, että tuli on jatkuva uhka kyseiselle alueelle.

– Joiden mielestä se on hullua (asua alueella), mutta me asumme, koska asuminen tällä kauniilla maaseudulla tekee siitä sen arvoista.

– Se ei kiinni rakenteista tai rakennuksista, jotka luovat yhteisön, vaan nämä ihmiset. Ja jos olen oppinut jotain Santa Margaritan asukkailta, niin sen, että kun savu hälvenee, kuvainnollisesti ja kirjaimellisesti, niin on uudelleenrakentamisen aika.

Galeck toteaa, että he ovat joutuneet aiemminkin rakentamaan kaiken uudestaan ja joutuvat tekemään sen tulevaisuudessakin, mutta yhteisön tuki on kova.

– Se tekee yhteisöstämme entistäkin vahvemman.

Johnny Galecki on yksi parhaiten palkatuista tv-näyttelijöistä. Talouslehti Forbesin mukaan hän oli vuonna 2016 toiseksi parhaiten tienannut tv-tähti huimilla 22,1 miljoonan euron vuosituloillaan. Häntä paremmin tienasi vain hänen Rillit huurussa -sarjan kollegansa Jim Parsons 23,5 miljoonalla.

Rillit huurussa oli CBS-kanavan katsotuin ohjelma viime vuonna, ja se oli jopa katsotumpi kuin Super Bowl. Fyysikoiden ja heidän ystäväpiirinsä elämää on seurattu suosikkisarjassa jo vuodesta 2007 lähtien.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?