Eevi Teittisen bikinikuva nostatti raivon – seuraajat ärähtivät tähden tökerölle lausunnolle: ”Niin kaukana totuudesta kuin voi olla” - Viihde - Ilta-Sanomat

Eevi Teittisen bikinikuva nostatti raivon – seuraajat ärähtivät tähden tökerölle lausunnolle: ”Niin kaukana totuudesta kuin voi olla”

Fitness-urheilijan pinnalliseksi haukuttu kuvateksti hämmentää.

Fitness-urheilija Eevi Teittinen julkaisi monia raivostuttaneen tekstin.­

27.6.2017 18:07

Televisiosta ja fitness-lavoilta tuttu Eevi Teittinen on julkaissut Instagramissa kesäisen bikinikuvan, jossa hän köllöttelee uimapatjalla. Teittisen laatima kuvateksti on saanut fitnesstähden seuraajat närkästymään.

– Jokainen nainen tarvii oman huoltotiimin, Eevi kirjoitti kuvan yhteyteen ja luetteli henkilöitä, jotka hoitavat hänen sokerointinsa, volyymiripsensä, hampaidenvalkaisunsa sekä kyntensä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Fitnesstähden seuraajat pöyristyivät kuvateksistä, jossa luetellaan asiat, joita nainen ulkonäkönsä huoltoon tarvitsee. Ensimmäinen kommentoija kirjoittaa:

– Olet upea ja kaunis nainen ainakin ulkoisesti, mutta tuo kuvateksti on niin kaukana totuudesta kuin vain voi olla.

– Maailmassa on miljoonia naisia, jotka tarvitsevat ruokaa, turvaa tai uskoa siihen, että selviytyvät arjesta ja sitten on myös miljoonia naisia, jotka eivät tarvitse kuvitelmaa siitä, että nainen tarvitsisi hampaiden valkaisun, volyymiripset, "kauniit" kynnet tms feikkiä lisää. Kuvatekstisti on hauska läppä, mutta vääristää monen sinua seuraavan nuoren naisen maailmankuvaa entistä ulkonäkökeskeisemmäksi ja sairaammaksi, kommentoija kritisoi.

Eevi Teittinen osallistui keväällä Tanssii tähtien kanssa -kisaan.­

Sama seikka on herättänyt myös muiden kommentoijien huomion.

– Voisit opetella mainostaan kunnioittavammin, koska ei kukaan nainen tarvitse mitään lähellekään noista, kommentoi toinen.

Teittisen Instagram-tili on todella suosittu. Sivulla on 108 000 seuraajaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?