Näyttelijäkaunotarten tappelukohtaus 90-luvun kulttielokuvassa meni liian pitkälle: Charlize Theron löi Teri Hatcherin kasvot mustelmille - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijäkaunotarten tappelukohtaus 90-luvun kulttielokuvassa meni liian pitkälle: Charlize Theron löi Teri Hatcherin kasvot mustelmille

Chalize Theron muistelee W Magazinen haastattelussa, kuinka hän aikoinaan löi vahingossa kollegaansa Teri Hatcheria kasvoihin.

27.6.2017 11:10

Monesti elokuvissa tappelut saattavat näyttää hyvin esitetyiltä, mutta toisinaan mukana on todellista tunnelmaa ja oikeita iskuja.

Näyttelijäkaunotar Charlize Theron, 41, kertoo tuoreessa W Magazinen haastattelussa, että hänelle on sattunut tilanne, jolloin hän on vahingossa lyönyt kollegaansa oikeasti lujaa.

Vuonna 1996 julkaistussa Vaarojen laakso -elokuvassa Theron näytteli pahista ja hän tappeli Teri Hatcherin, 52, roolihahmon kanssa.

Theron kertoo haastattelussa olleensa tuolloin vielä aloitteleva näyttelijä, eikä hän oikein hallinnut voimiaan ja tekemisiään.

– Teri Hatcher oli tähti, ja minä olin blondattu catsuitiin puettu amatsoni ja nobody, joka löi häntä kasvoihin, niin käyttäydyin kuin villieläin. En osannut silloin hallita energiaani ja kaatelin valoja.

Tältä Charlize Theron näytti Vaarojen laakso -elokuvassa...­

...ja tältä Teri Hatcher.­

Valojen lisäksi Theron osui vähän muuhunkin, nimittäin Hatcherin kasvoihin.

– Osuin suoraan Teri Hatcherin kasvoihin. Se tuntui ihan hirveältä. Minulla ei ollut silloin yhtään rahaa, joten lähetin hänelle seuraavana päivänä halpaa olutta, Theron kertoo anteeksi pyydellen.

– Löin häntä todella lujaa.

Jos video ei näy, voit katsoa elokuvan tappelukohtauksen täältä.

Vaikka isku osuikin mojovasti Hatcherin kasvoihin, ei häneltä onneksi tippuneet hampaat, mutta Theronin mukaan mustelmia oli kuitenkin näkyvillä.

Elokuvia arvioiva Rotten Tomatoes -sivusto on listannut kyseisen kohtauksen kaikkien aikojen parhaiden taistelukohtausten joukkoon sijalle 17.

Vaikka tuolloin Theron oli vielä melko tuntematon nimi, niin ei ole enää. Vaarojen laakso oli hänen ensimmäinen puheroolinsa ja sen jälkeen hänet on nähty lukuisissa elokuvissa kuten Paholaisen asianajaja, Monster – Aileen Wuornos, The Italian Job, Hancock sekä Prometheus. Hän sai parhaan naispääosan Oscarin suorituksestaan Monster – Aileen Wuornosissa, lisäksi hänet on palkittu muun muassa Screen Actors Guild -palkinnolla ja Golden Globella.

Teri Hatcher muistetaan ehkä parhaiten Lois Lanena Teräsmieheni-tv-sarjassa, Bond-tyttönä Huominen ei koskaan kuole -elokuvassa sekä Susan Mayerina tv-sarjassa Täydelliset naiset.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?