Kelly Osbournelta lirahti pissat housuihin keskellä New Yorkia – pimahti Starbucksille: ”Työntekijänne syytä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kelly Osbournelta lirahti pissat housuihin keskellä New Yorkia – pimahti Starbucksille: ”Työntekijänne syytä”

Hätä yllätti Kelly Osbournen New Yorkissa.

Kelly Osbourne joutui noloon tilanteeseen New Yorkissa.­

27.6.2017 10:31

Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne, 32, joutui noloon tilanteeseen keskiviikkona, kun häneltä evättiin pääsy kahvilan wc-tiloihin.

Juontaja-laulaja koki tulleensa väärinkohdelluksi, eikä säästellyt sanojaan Twitterissä. Hän lisäsi twiittiin jopa kuvan New Yorkissa sijaitsevan kahvilan ulkotiloista.

SHAME on U @Starbucks #PissedMyOwnPants in this location because UR shameful employees refused to let me use the 🚽 I have piss in my shoe 🖕🏼 pic.twitter.com/scVsNAUh10— Kelly! (@KellyOsbourne) 26. kesäkuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Häpeä, Starbucks! Pissasin housuihini täällä, sillä työntekijänne eivät päästäneet minua vessaan. Minulla on pissaa kengässäni, Osbourne kirjoitti twiitissään.

Kelly syytti vahingosta kahvilaa.­

Daily Mail otti yhteyttä kyseisen kahvilan edustajaan.

– Selvittelemme asiaa Osbournen kanssa korjataksemme mahdolliset väärinkäsitykset, edustaja kertoi brittilehdelle.

– Kahvilassamme ei yksinkertaisesti ole wc-tiloja, joten ohjaamme asiakkaat toiseen myymäläämme muutaman korttelin päässä.

Osbourne oli kuitenkin jo ehtinyt aiheuttaa twiitillään väittelyn. Seuraajat ottivat asiakseen kertoa, että kyseisessä kahvilassa ei ole wc-tiloja ollenkaan.

– Hei Kelly, tässä kahvilassa ei ole wc-tiloja. Siellä ei ole edes tuoleja!

– Miksi syytät muita omasta vahingostasi? Olet aikuinen, etkö osaa pidättää?

– New Yorkissa ravintola ei tarvitse vessaa, jos siinä on alle 18 istumapaikkaa.

Kelly Osbourne osallistui seksuaalivähemmistöjien marssiin tiistaina New Yorkissa.­

Twitter-käyttäjät ajattelivat myös kahvilan työntekijöitä.

– Baristat tekevät vain työtään ja noudattavat heille annettuja ohjeita. Teit vain heidän päivästään vaikeamman pissaamalla ympäri kauppaa kiireisenä viikonloppuna.

– Osoita hieman kunnioitusta minimipalkalla työskenteleville. Olet heille velkaa anteeksipyynnön.

Osbournen perhe on kärsinyt vuosien varrella erilaisista päihdeongelmista. Kelly joutui ensimmäistä kertaa vieroitushoitoon huumeriippuvuudesta 19-vuotiaana. Sen jälkeen hänestä tuli tuttu asiakas eri vieroitusklinikoilla ja hän muistelee olleensa vieroituksessa jopa seitsemän ja joutuneensa psykiatriseen sairaalaan hoidettavaksi kahteen eri otteeseen.

Äiti Sharon Osbourne turvautui ankariin keinoihin yrittäessään saada tyttärensä kuiville.

– Kerran äiti pyysi, että hoitohenkilökunta laittaisi minut jopa pehmustettuun huoneeseen pelotellakseen minua. Minä vain istuin siellä aikani, kunnes äiti kyllästyi ja totesi, ettei huoneella ole minuun vaikututusta.

Kellyn isä, metallilegenda Ozzy Osbourne, 68, jäi toukokuussa 2016 kiinni salasuhteesta parturikampaajana työskentelevän Michelle Pughin kanssa. Osbourne myönsi kohun seurauksena kärsivänsä seksiriippuvuudesta.

Tieto pettämisestä romahdutti vaimo Sharonin, vaikka kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Ozzy pettää tämän luottamuksen. Sharon ja Ozzy erosivat lyhytaikaisesti pettämisepisodin seurauksena.

Ozzy ja Sharon Osbournen liitto on ollut myrskyisä.­

Pariskunta kuitenkin päätti jatkaa yhdessä. He juhlistavat 35-vuotishääpäiväänsä heinäkuussa.

Ozzy ja Sharon avioituivat Havaijilla vuonna 1982. Heillä on Kellyn lisäksi kaksi lasta: Aimee, 33 ja Jack, 31. Avioliittoa ovat riepotelleet Ozzyn alkoholin- ja huumeidenkäyttö, pettäminen ja terveysongelmat. Vuonna 1989 Ozzy yritti kuristaa Sharonin hengiltä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?