Henna Peltonen, 34, nappasi toisenkin kansainvälisen fitnessvoiton – timmi kaunotar poseeraa pokaalin kanssa niukoissa bikineissä - Viihde - Ilta-Sanomat

Henna Peltonen, 34, nappasi toisenkin kansainvälisen fitnessvoiton – timmi kaunotar poseeraa pokaalin kanssa niukoissa bikineissä

Julkisuudesta tuttu vaalea kaunotar matkaa koto-Suomeen kahden ykkössijan ja pokaalin kanssa.

26.6.2017 18:29

Ilta-Sanomat uutisoi eilen sunnuntaina julkkiskaunotar Henna Peltosen, 34, kansainvälisestä kisamenestyksestä. Kahden lapsen äiti voitti lauantaina bikini fitnessin EM-kultaa. Kisa käytiin Italian Sorassa.

Peltonen iloitsi voitostaan Instagram-tilillään. Hän kertoi samalla luvassa olevan kuitenkin vielä toiset kisat Italiassa.

– Nyt voi sanoa, että olen todella väsynyt mutta onnellinen!! Dieetti kuitenkin vielä jatkuu, vedän huomenna vielä yhdet kisat täällä Italiassa tähän päälle nyt kun kerran vauhtiin päästiin, Peltonen kirjoitti lauantaina.

Henna Peltonen kuvattuna kesällä 2012.­

Sunnuntaina päivänä järjestetty toinen kilpailu sujui Peltosen osalta niin ikään mallikkaasti: hän vei ykkössijan myös siinä.

– Kiitos Italia! Tältä kisamatkalta jäi käteen EM-kulta ja eilen tuli vielä yleisessä bikinissä voitto omassa sarjassa. Rankka, mutta erittäin palkittu matka takana, Peltonen kirjoittaa maanantaina julkaisemassaan voittokuvassa.

Kuvassa hän poseeraa pienissä kisabikineissä ja antaa pusun voittopokaalilleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kotimatka rakkaimpien luokse voi alkaa. Nöyrä kiitos hurjasta onnittelumäärästä kaikille, Peltonen vielä kiittelee tukijoitaan.

Peltonen on kertonut kisaurakastaan ja siihen valmistautumisesta myös blogissaan. Ennen kisoja hän kirjoitti olleensa kisadieettinsä tyytyväinen.

– Kaikki on sujunut niin kuin pitää eikä suurempia takapakkeja ole tullut. Totta kai huonoja päiviä kuuluu myös tähän dieettiin, mutta niitä kuuluu ihmisen elämään oli kisadieetti tai ei. Nyt dieetin lopussa olen ollut todella väsynyt, mutta sekin on vain luonnon laki. Kun kroppa laitetaan äärirajoille, se luonnollisesti väsyy.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?