Tv-katsojat raivostuivat silmittömästi: brittiäiti säästää rahaa 13-vuotiaan tyttären kauneusleikkauksiin – tahtoo tytön näyttävän itseltään - Viihde - Ilta-Sanomat

Tv-katsojat raivostuivat silmittömästi: brittiäiti säästää rahaa 13-vuotiaan tyttären kauneusleikkauksiin – tahtoo tytön näyttävän itseltään

Aamu-tv:n katsojat raivostuivat silmittömästi ihmisbarbielle, joka säästää nyt rahaa tyttärensä tuleviin kauneusleikkauksiin.

26.6.2017 11:23

33-vuotias Kerry Miles on hurahtanut kauneusleikkauksiin vuosia sitten.

Hän on käyttänyt yli 100 000 puntaa (noin118 000 euroa) rintaimplantteihin, Botox-pistoksiin, hiustenpidennyksiin ja muihin kauneusoperaatioihin, koska hän haluaa näyttää Barbie-nukelta.

Kerry Miles hätkähdytti aamu-tv:ssä kertomalla säästävänsä nyt tyttärensä kauneusleikkauksiin.

Kerry Miles on käyttänyt yli 118 000 euroa kauneusleikkauksiin näyttääkseen Barbielta.

Miles kertoi suositussa This Morning -aamu-tv-ohjelmassa viime viikolla alkaneensa säästää rahaa, että myös hänen tyttärensä Bethaney, joka on tällä hetkellä 13-vuotias, saavuttaisi saman ulkonäöllisen tavoitteen.

Kerry Milesin tytär Bethaney on vasta 13-vuotias.

Milesillä on jopa vaaleanpunainen ”Barbien pakkauslaatikko” itselleen, ja hän haluaakin, että joku – tässä tapauksessa hänen tyttärensä – jakaisi saman intohimon kohteen hänen kanssaan.

Keery Milesillä on jopa on oma Barbie-laatikko.

Vaikka Miles totesi, että päätös olisi hänen tyttärensä oma, ja hän saisi mennä millaisiin leikkauksiin haluaa, niin Daily Mailin mukaan sosiaalisessa mediassa ihmiset järkyttyivät syvästi naisen puheista ja suunnitelmista. He olivat sitä mieltä, että äiti näyttää todella huonoa esimerkkiä tyttärelleen ja että naisen pitäisi mennä terapiaan.

– Hän tarvitsee terapiaa eikä leikkausta. Ainoa joka hyötyy tästä naisesta on hänen kirurginsa.

She needed therapy not surgery the only person that is benefitting from this woman is the surgeon certainly not her 😕— Kerry Ann (@kerryannhem77) 23. kesäkuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hän näyttää poltetulta tulitikulta. Älä ikinä painosta lapsiasi tekemään mitään, mitä he eivät halua. Mielestäni tässä voi syyttää vain äitiä.

She looks like a burnt matchstick. Don't ever pressure your children to do something they don't want to do. I think the mum is to blame.— Matt Root (@Itsmattroot) 23. kesäkuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Miksi hän haluat täyttää kasvosi niin täyteen, että et voi tehdä enää mitään ilmeitä kasvoillasi, ja mitä se opettaa sinun tyttärellesi?

Why would you want to fill your face with so much stuff so you can't make any facial expressions plus what is that teaching her daughter? 😠— Samantha (@Shinebright30) 23. kesäkuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kerry kertoi ohjelmassa, että hän on itse halunnut näyttää Barbielta jo pienestä pitäen, sillä hän ei tuntenut oloaan kotoisaksi aiemmassa ulkonäössään. Nainen totesi, että hänen miehensä on oikein tyytyväinen hänen ulkoiseen muutokseensa. Sitä ei kuitenkaan kerrottu, että mitä mieltä Bethaneyn isä on siitä, jos hänen tyttärestään tulisi myös ihmisbarbie.

Kerry Miles haluaa jakaa intohimonsa ihmisbarbiuteen tyttärensä kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?