Ujon maalaistytön äärimmäinen muodonmuutos ihmisbarbieksi – Victorian, 33, ulkonäkö jakaa mielipiteitä: ”Miehet palvovat minua” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ujon maalaistytön äärimmäinen muodonmuutos ihmisbarbieksi – Victorian, 33, ulkonäkö jakaa mielipiteitä: ”Miehet palvovat minua”

Latvialainen Victoria Wild turvautui kauneusleikkauksiin kohottaakseen itsetuntoaan.

25.6.2017 22:16

Latvialainen Victoria Wild nousi julkisuuteen pari vuotta sitten äärimmäisellä muodonmuutoksellaan. Latvian ihmisbarbiena tunnettu Victoria, 33, kiertää ympäri maailmaa esiintymässä erilaisissa tilaisuuksissa ja on luonut menestyksekkään uran kauneusleikkauksin muokatun ulkonäkönsä ansiosta.

Victoria kuvailee Instagramissaan olleensa aivan tavallinen nuori nainen. Vaaleahiuksista ja siroa naista verrattiin Barbie-nukkeen, ja lopulta hän päätti lähteä tavoittelemaan nukkemaista ulkomuotoa.

– Minulla oli hyvin tavallinen lapsuus, kasvoin pienessä kylässä maaseudulla. Olin todella hoikka ja vaalea, ihmiset kutsuivat minua Barbieksi, Victoria on kertonut nuoruudestaan haastatteluissa.

Tältä Victoria näytti ennen kauneusleikkauksiaan:

Latviassa maaseudulla lapsuutensa ja nuoruutensa viettänyt Victoria ei ollut tyytyväinen ulkonäköönsä.

Tältä hän näyttää nyt:

Victoriaa ei ole enää tunnistaa samaksi naiseksi kuin muutama vuosi sitten.

Victoria asuu ja työskentelee Cannesissa.

Nyt latvialaisnainen on käyttänyt kauneusleikkauksiin yli 34 000 euroa. Hänen rintansa on suurennettu kolme kertaa, hänen nenänsä on leikattu ja huulia on täytetty lukuisia kertoja:

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

– Vihasin A-kupin rintojani. En pitänyt ulkonäöstäni ja minulla oli alemmuuskompleksi. En tiennyt silloin vielä mitään plastiikkakirurgiasta, mutta olin aina haaveillut näyttäväni seksikkäältä bimbolta nukelta, jolla on isot rinnat ja valtavat huulet.

Victoria kävi ensimmäisessä kauneusleikkauksessaan 27-vuotiaana. Muutamassa vuodessa hänelle on tehty lukuisia operaatioita, joissa on muokattu niin hänen vartaloaan, kasvojaan kuin rintojaankin.

Hän on kertonut haastatteluissa miesystävänsä Simonin kannustaneen häntä tavoittelemaan unelmaansa ja muuntautua ihmisbarbieksi.

– Hän tarjoutui tukemaan minua taloudellisesti ja hänkin rakastaa muovista seksipommi-tyyliä.

”Miehet palvovat minua”

Victoria kertoo työskentelevänsä promoottorina ja tienaavansa yli 100 000 euroa vuodessa. Hän pitää valttikorttinaan rintojaan, joiden hän uskoo olevan Baltian suurimmat.

Katso kuva myös tästä.

Victoria kirjoittaa sosiaalisessa mediassa rakastavansa ulkonäkönsä herättämää huomiota, ja Victoria taatusti kääntää päitä minne tahansa hän meneekin.

– Ihmiset tuijottavat minua kadulla ja miehet palvovat minua. Simon on niin ylpeä herättämästäni huomiosta, Victoria intoilee.

Sosiaalisessa mediassa Victorialla on vankka ihailijajoukko, joka ylistää äärimmäisyyksiin menneen naisen ulkonäköä. Osa kommentoijista pelkää kuitenkin hänen menneen jo liian pitkälle kauneusleikkauksissa.

– Kauneusleikkaukset eivät ole väärin, mutta liika on liikaa, Instagramissa kirjoitetaan.

Monet kommentoijat pelkäävät Victorian saattavan itsensä vaaraan kauneusleikkauksilla.

– Lopeta, ennen kuin on liian myöhäistä, Victoriaa varoitetaan.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?