Uhkea tosi-tv-tähti Anne-Mari lemmenlomalla – kihlattu hehkuttaa rakastaan estottomasti: ”Ihana ilta kauniin naiseni kanssa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Uhkea tosi-tv-tähti Anne-Mari lemmenlomalla – kihlattu hehkuttaa rakastaan estottomasti: ”Ihana ilta kauniin naiseni kanssa”

Kurveistaan tuttu lentoemäntä on viettänyt lemmenlomaa rakkaansa kanssa.

25.6.2017 18:02

Matkaoppaat sekä Martina ja hengenpelastajat -tosi-tv-sarjoista tuttu Anne-Mari Miettinen, 28, lomailee rakkaansa kanssa Kreikan upeissa maisemissa.

Lemmenpari matkusti samaan kohteeseen, johon he olivat matkalla vuosi sitten, kun Petteri, 41, kosi Anne-Maria lentokoneessa.

Näyttävä pariskunta julkaisi eilen kuvan lomansa viimeiseltä romanttiselta illalliselta. Kuvan taustalla näkyy upeat maisemat ja auringonlasku.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Myös Petteri hehkuttaa muodokasta Anne-Maria Instagramissaan julkaisemalla hempeitä yhteiskuvia. Lentoemäntänä työskentelevä Anne-Mari oli pukeutunut näyttävään ja kurveja korostavaan kukkamekkoon.

– Ihana ilta Chaniassa kauniin naiseni kanssa, Petteri kirjoittaa englanniksi kuvatekstissä.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

IS:lle Anne-Mari on kertonut tavanneensa myyntialalla työskentelevän Petterin Tinderissä. He seurustelleet kohta kolme vuotta. Avoliittoon he muuttivat jo viime vuonna.

– Tapasimme toisemme Tinderissä. Petteri lämmitteli mua aika kauan, Anne-Mari kertoi.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Kovin monilla treffeillä Anne-Mari ei ehtinyt käydä.

– Ne olivat elämäni kolmannet Tinder-treffit, ja kolmas kerta sanoi toden.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Anne-Mari esitteli rakkaansa ensimmäisen kerran viime vuoden Himos Juhannus -festareilla. Silloin pariskunta kertoi rakkaudestaan IS:lle.

– Ensitapaamisella olin tietysti heti, että okei, nyt on muuten järkyttävän hyvännäköinen nainen. Mutta kun aloimme olla yhdessä, oli yllätys, kuinka uskomattoman mahtava persoona sieltä löytyikään. Anne-Mari on käsittämättömän hieno ihminen, Petteri hehkutti Anne-Maria.

Miettinen on jo aiemmin kertonut pitävänsä isoista miehistä.

– Mutta Petteri on myös tosi kiltti. Vaikka hän näyttää katu-uskottavalta mörökölliltä, sisällä sykkii kuitenkin maailman kiltein sydän, Anne-Mari kehui.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?