Kelly Osbournen kiusallinen vaatemoka – mekko jumittui päälle: fanien huomio kiinnittyi johonkin aivan muuhun - Viihde - Ilta-Sanomat

Kelly Osbournen kiusallinen vaatemoka – mekko jumittui päälle: fanien huomio kiinnittyi johonkin aivan muuhun

Kelly Osbourne julkaisi Instagramissa kuvan liian pienestä mekostaan.

Kelly Osbourne ei saanut mekkoaan pois päältään.­

24.6.2017 21:54

Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbournen, 32, hame teki kaunottarelle tepposet. Hän päättikin jakaa koomisen tilanteen 2,2 miljoonalle seuraajalleen.

Kuvassa Kelly poseeraa vessassa nojaten seinää vasten. Juontajan mekko on jäänyt jumiin hänen takamuksensa kohdalle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kun mekkosi on liian suuri vartalollesi, mutta liian pieni takamuksellesi, Osbourne kirjoittaa.

– Olen yrittänyt saada tätä pois päältäni jo 20 minuuttia, hän jatkaa.

Fanit huomasivat kuitenkin heti taipuvat vessan laatat Osbournen vyötärön kohdalla. He eivät päästäneet tähteä helpolla, vaan syyttivät tätä kuvanmuokkauksesta.

– Onpa kylpyhuoneessasi vinot laatat, eräs kommentoi.

– Onpa hauskaa, että kylpyhuoneesi laatat ovat kaarevia juuri vyötärösi kohdalta. Ei ole kovin reilua nuorille naisille julkaista photoshopattuja kuvia, kirjoittaa toinen.

– Menikö sinulla 20 minuuttia ottaa mekko pois, vai 20 minuuttia epäonnistua tämän kuvan muokkaamisessa?

Fanit syyttävät Kellyä kuvanmuokkauksesta.­

Osbournen perhe on kärsinyt vuosien varrella erilaisista päihdeongelmista. Kelly joutui ensimmäistä kertaa vieroitushoitoon huumeriippuvuudesta 19-vuotiaana. Sen jälkeen hänestä tuli tuttu asiakas eri vieroitusklinikoilla ja hän muistelee olleensa vieroituksessa jopa seitsemän ja joutuneensa psykiatriseen sairaalaan hoidettavaksi kahteen eri otteeseen.

Äiti Sharon Osbourne turvautui ankariin keinoihin yrittäessään saada tyttärensä kuiville.

– Kerran äiti pyysi, että hoitohenkilökunta laittaisi minut jopa pehmustettuun huoneeseen pelotellakseen minua. Minä vain istuin siellä aikani, kunnes äiti kyllästyi ja totesi, ettei huoneella ole minuun vaikututusta.

Kellyn isä, metallilegenda Ozzy Osbourne, 68, jäi toukokuussa 2016 kiinni salasuhteesta parturikampaajana työskentelevän Michelle Pughin kanssa. Osbourne myönsi kohun seurauksena kärsivänsä seksiriippuvuudesta.

Ozzy ja Sharon Osbournen liitto on ollut myrskyisä­

Tieto pettämisestä romahdutti vaimo Sharonin, vaikka kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Ozzy pettää tämän luottamuksen. Sharon ja Ozzy erosivat lyhytaikaisesti pettämisepisodin seurauksena.

Pariskunta kuitenkin päätti jatkaa yhdessä. He juhlistavat 35-vuotishääpäiväänsä heinäkuussa.

Ozzy ja Sharon avioituivat Havaijilla vuonna 1982. Heillä on Kellyn lisäksi kaksi lasta: Aimee, 33 ja Jack, 31. Avioliittoa ovat riepotelleet Ozzyn alkoholin- ja huumeidenkäyttö, pettäminen ja terveysongelmat. Vuonna 1989 Ozzy yritti kuristaa Sharonin hengiltä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?