Tunnistaisitko? Tältä suositun Orange Is The New Black -sarjan tähdet näyttävät oikeasti - Viihde - Ilta-Sanomat

Tunnistaisitko? Tältä suositun Orange Is The New Black -sarjan tähdet näyttävät oikeasti

Vankilasarjan näyttelijätähdet näyttävät tosielämässä melko erilaisilta.

Orange Is the New Black -sarjan tähdet näyttävät hyvin erilaisilta rooleissaan kuin niiden ulkopuolella.­

24.6.2017 14:03

Suosittu sarja kuvaa naistenvankilan värikästä elämää. Sarjaa on nähty jo neljä kautta, ja sarjan viides kausi tuli Netflixiin 9. kesäkuuta.

Vankilassa itsensä ehostaminen ei välttämättä ole naisilla ensimmäinen asia mielessä. Siksi monet näyttelijöistä esiintyvätkin sarjassa luonnollisina, hiukset kiinni ja ilman meikkiä.

Ehkä juuri sen takia kuvat näyttelijöistä punaiselta matolta ovatkin niin hätkähdyttäviä. Tunnistaisitko näitä sarjasta tuttuja hahmoja tosielämässä?

Uzo Aduba näyttelee sarjassa tunteellista ja ailahtelevaista Suzanne ”Crazy Eyes” Warrenia. Todellisuudessa Aduba suosii ainakin huomattavasti erilaista kampausta, kuin hahmonsa.

Tiffany "Pennsatucky" Doggettin rooliin valittiin Taryn Manning, joka näytteleekin varsin onnistuneesti hampaansa huumeilla pilannutta Pennsatuckya. Tosielämässä Manning on nähty hempeän vaaleanpunaisessa tyylissä.

Yael Stone tähdittää Lorna Morellon roolia. Morello on suloinen ja rakkautta kaipaava nainen, joka istuu tuomiotaan muun muassa vainoamisesta. Punaisella matolla Stone on edustanut tyrmäävän upeana kaunottarena.

Nopeasti innostuvaa ja huumetuomiota istuvaa Leannea näyttelee Emma Myles. Sarjassa Myles on stailattu onnistuneesti hahmonsa näköiseksi, mutta todellisuudessa Myles on nähty punaisella matolla säkenöivänä ja värikkäänä ilmestyksenä.

Francesca Curran esittää sarjassa rasistisista puheistaan tunnettua Helen Van Maelea, joka tuli sarjaan mukaan neljännellä tuotantokaudella. Hänet muistetaan naamassa olevista tähtitatuoinneista. Tosielämässä Currania tuskin tunnistaa, sillä hänen tyylinsä poikkeaa huomattavasti sarjassa nähdystä.

Danielle Brooks näyttelee sarjassa Tasha ”Taystee” Jeffersonia. Punaisella matolla hän on edustanut upeissa värikkäissä mekoissa.

Punertavasta hiuspehkostaan tuttu Natasha Lyonne näyttelee heroiiniaddiktiosta kärsivää persoonallista Nicky Nicholsia.

Sarjan päähenkilönä nähdään Piper Chapman, joka joutuu vankilaan nuoruusaikoina tehdystä salakuljetuksesta. Häntä näyttelee Taylor Schilling.

Vankilassa Chapman tapaa ex-tyttöystävänsä Alex Vausen, jonka kanssa hän ajautuu uudelleen suhteeseen. Vausea näyttelee tumma kaunotar Laura Prepon.

Sarjan rakastettu venäläishahmo on Galina ”Red” Reznikov. Häntä sarjassa näyttelee Kate Mulgrew, joka on edustanut tosielämässä huomattavasti pehmeämmässä tyylissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?