Aku Hirviniemeltä härski vastaisku Katri Sorsan seksielämäpaljastukseen: ”Paikka, jossa masturboin...” - Viihde - Ilta-Sanomat

Aku Hirviniemeltä härski vastaisku Katri Sorsan seksielämäpaljastukseen: ”Paikka, jossa masturboin...”

Näyttelijä vitsailee somessa bloggaajan seksipaikkapaljastuksesta.

Aku Hirviniemi on nykyään sinkku.

23.6.2017 11:09

Näyttelijä Aku Hirviniemi, 33, elää nykyään sinkkuelämää. Hirviniemi ja näyttelijä Niina Lahtinen kertoivat erostaan kesäkuun alussa.

Koomikon elkeistään tunnettu Hirviniemi kirjoitti torstaina vastaiskun bloggaaja Katri Sorsan blogitekstiin, jossa Sorsa oli julkaissut kuvan pariskunnan kylpyhuoneesta.

– Paikka, missä mieheni kanssa rakastelen. Klo 17 tulee Pikku kakkonen. Seksielämämme pelastus. Pari kynttilää ja se voisi olla jopa romanttista, Katri oli kirjoittanut kuvaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eronnut Aku Hirviniemi näki asiassa huumorin siemenen, ja kirjoitti miettineensä:

– Ajattelin ottaa instaan kuvan puuvajastani tekstillä "Paikka, jossa masturboin...." Ja mitä Katri Sorsa muuten tarkoittaa Pikku Kakkosella?, näyttelijä kirjoittaa kuvatekstiin Instagramissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hirviniemi ja Janne Kataja vierailivat eilen Huomenta Suomi -ohjelmassa. Hirviniemi vitsaili Tinderin käytöstään ja viiksistään.

Hirviniemi kertoi haastattelussa ladanneensa Tinder-deittisovelluksen nähdäkseen, miltä sovellus näyttää. Näyttelijä kertoo, että hänen puhelimensa on synkronoitu perheen älytelevision kanssa.

– Mun 10-vuotias tytär kysyi yksi päivä, että isi, miksi meidän telkkarissa on Tinder, Hirviniemi kertoo.

Aku Hirviniemellä ja Niina Lahtisella on yhdessä kaksi lasta. Näyttelijäpariskunta ehti olla yhdessä yli 16 vuotta. Pariskunta tapasi toisensa murrosikäisinä kotipaikkakunnallaan Riihimäellä. He ovat asuneet yhdessä Riihimäellä, avoliitossa. He eivät olleet naimisissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?